- 10,803
- 5,806
- 113
He iyi o zaman sorun yok.Enişteye ihtiyar demek ban sebebiymiş![]()
He iyi o zaman sorun yok.Enişteye ihtiyar demek ban sebebiymiş![]()
Çok iyi sinyalcisin be enişte çok iyi detaylarateşle de irmik alalım dost kavurup dağıtırız arkamdan
Yok be herkes banlanır bir kere birine ağır sövdüm banladı başkan 8 saat tam cinler tepemdeyken ters yaptı ama güzelce yazdığım yerde kes lan yazmış bana bir de abi çekiyordu dmlerde ne varsa sövdük banlandık@Enişte yi kimse banlayamaz ancak o kendi isterse banlanir..🤣
Hayırdır dost ayağımızı kaydırmaya mı çalışıyorsun onu öğle vakti yapacaksın başkan oruçluyken şimdi bir şey olmaz
Ben tek gitmem dost haberin olsun herkesin dosyası var bizde en az 50 kişi daha götürürüm forum bakıma girer 1 ayEnişte'yi aradan çıkarsaydık yine de dost, küçük çaplı bir kıyım ramazan ayı şerefine. @Shellac
Ben topuk yoksa süresiz alacağım bu sefer🤣Ben tek gitmem dost haberin olsun herkesin dosyası var bizde en az 50 kişi daha götürürüm forum bakıma girer 1 ay
Bunlar koç dost bizde ki buffalo kadraja sığmaz
Abi ben bu haberi ve fotoyu 1 ay önce twiterda gördüm. O yuzden diyorum. Espri olsun dıyede yazmadım arkadas lar saolsun gulme emojisi atmıs lar ama olaya cok üzüldüm acıkcası. O arkadasın yerınde bende olabılırdim defalarca o noktaya geldim cunkuYok bu yeni haber dost.
Bende senin gibi düşünmüştüm başlarda ama dionunda suçu var biraz.
Gülenler de aynı dost burda kumar hayatı boyunca dürüst kalmış bir tek adam bulamazsın böyle adam bulmak zor bir Serdar ortaç vardı onu da yedi sektörAbi ben bu haberi ve fotoyu 1 ay önce twiterda gördüm. O yuzden diyorum. Espri olsun dıyede yazmadım arkadas lar saolsun gulme emojisi atmıs lar ama olaya cok üzüldüm acıkcası. O arkadasın yerınde bende olabılırdim defalarca o noktaya geldim cunku
Burada mesele kanser tedavisi degil aslinda kral.Abi ben bu haberi ve fotoyu 1 ay önce twiterda gördüm. O yuzden diyorum. Espri olsun dıyede yazmadım arkadas lar saolsun gulme emojisi atmıs lar ama olaya cok üzüldüm acıkcası. O arkadasın yerınde bende olabılırdim defalarca o noktaya geldim cunku
Dosyalar açılsın enişte sahura kadar bi kaos görelimBen tek gitmem dost haberin olsun herkesin dosyası var bizde en az 50 kişi daha götürürüm forum bakıma girer 1 ay
Yok enişte gülenlere lafım yok onlarda guzel nıyetlerı ile atmıstır ben sadece işi sulandırmak için yazmadım onu belirtmek istedimGülenler de aynı dost burda kumar hayatı boyunca dürüst kalmış bir tek adam bulamazsın böyle adam bulmak zor bir Serdar ortaç vardı onu da yedi sektör
Abi bu tur haberlere tam anlamıyla inanmıyorum ben. Yavsak bir gazetecının dıkkat cekmek için olayı magazınlrstırmesıde olabılır.yanı olayın aslını bılmeden ölünün arkasından konusma taraftarı degılımBurada mesele kanser tedavisi degil aslinda kral.
Amacı dışında kotuye kullanilan her para bunun gibidir. Biz de illaki tedavi parasi basmasakta buna benzer binlerce milyonlarca lira kaybettik. Bu sadece bir örnek.
Umarim topluca helak oluruz bir gun kimseye zarar vermeden 🙂