- 915
- 567
- 93
En doğru olanı 😂Efe akman
En doğru olanı 😂Efe akman
Fizik gücü olarak baya geride yetenek tartışılırYamalin bulduğu forma şansı kadar arda bulamadi bulacak gibi de gözükmüyor şu şartlarda yamal çok daha önde ama arda yamaldan kötü değil
Çiğ çiğ gupletirimCihanım @drogba6 hepsini yer
katılıyorumYamal Messi'den sonra gelmiş en yetenekli adam şuan onun ayarında adam yok dünyada
Messi'nin 17 yaşındaki halinden bile çok daha üstün Messi Ronaldo gibi disiplinli olursa onları rahat geçer zaman gosterecekYamal Messi'den sonra gelmiş en yetenekli adam şuan onun ayarında adam yok dünyada
10 kişi bale izlesin futbol izlemesinYamal Oy : 99
Güler Oy : 10
Yuh
Gönül oyu onlar arda bizim için daha önemli10 kişi bale izlesin futbol izlemesin
Şaka yaptım zaten. ezilmesin arda realde olmaz böyle kulübede başka takıma gitmeliGönül oyu onlar arda bizim için daha önemli
Bu sene geçti artık önümüzdeki sezon ilk 11 oynayabilecek bir Cl takımına gitmeli bir iki sezon takılmalı realde tutunamaz onun pozisyonunda fazla kurt varŞaka yaptım zaten. ezilmesin arda realde olmaz böyle kulübede başka takıma gitmeli
Brahimi kesebilirdi aslında ama çocuk daha iyi çıktı yapacak bişey yokBu sene geçti artık önümüzdeki sezon ilk 11 oynayabilecek bir Cl takımına gitmeli bir iki sezon takılmalı realde tutunamaz onun pozisyonunda fazla kurt var
arda güler bile yamal derEmre deki bilek ardada olsa arda derdim