- 1,131
- 849
- 113
kg olmaya müsait bir maç olduğunu düşünüyorum ama yasalda bile 2.10 veriyor gözüm kapalı oynucaktkm neden böyle oran işkillendirdi beni
2 takımında gol bulabilcek olması kg olmamasına bir sebep bence 😂😂 sonuçta futbol bu gol bulabilcek olması gol atıcağı anlamına gelmiyor2 takımds gol bulabilecek bi takım neden kg olmasın
usta 2 oran lazım bugüne cok onemliYinede bir gözünü aç yanlış maça kg alma
Mantıklı benceusta 2 oran lazım bugüne cok onemli
arsenal ms1
west ham 2üst mantıklı mı
derbilere 1.30 1.40 oran açılıyor ama kg usda2 takımında gol bulabilcek olması kg olmamasına bir sebep bence 😂😂 sonuçta futbol bu gol bulabilcek olması gol atıcağı anlamına gelmiyor
knk 10 senedir oynuyorum bu boku taraf için ms oranları belki bi nebze yardımcı olabilir ama kg ve üst marketlerinde orana bakıpta oynamak kesinlikle kaybettirir 1.10 kg oranı da yatabiliyor 1.10 kg yok oranı da tamamen içine sineni oyna sonra kendine kızma neden oynamadım vs diye yatarsa da tecrübe edinirsinderbilere 1.30 1.40 oran açılıyor ama kg usda
umarım oynamışındır içine sineni oyna demiştim @EMONTANA7knk 10 senedir oynuyorum bu boku taraf için ms oranları belki bi nebze yardımcı olabilir ama kg ve üst marketlerinde orana bakıpta oynamak kesinlikle kaybettirir 1.10 kg oranı da yatabiliyor 1.10 kg yok oranı da tamamen içine sineni oyna sonra kendine kızma neden oynamadım vs diye yatarsa da tecrübe edinirsin
oynamadım usta ihtiyacım olan para helal yolla geldi ama harbi gelmis umarım benim sauemde oynayan cıkmıstır 1 kisi bile olsaumarım oynamışındır içine sineni oyna demiştim @EMONTANA7