Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Asezen01 | Freebet

Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
1.29

Ezel345

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
99
57
28
Dostum Her şey 100 TL hatta 2 TL ile başlar Kasan Varsa Atarsin Kazanırsam atarım Kazanmassam Tutupda Ana Para Güm diye Koymam Ki Zamanında koyduk 10K 20 K Tek Gol hep kaybettim bankalardan kırmızı yedik
Orisbet hakkında bilgi sahibi olan. Var mi

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
708
113
Dostum Her şey 100 TL hatta 2 TL ile başlar Kasan Varsa Atarsin Kazanırsam atarım Kazanmassam Tutupda Ana Para Güm diye Koymam Ki Zamanında koyduk 10K 20 K Tek Gol hep kaybettim bankalardan kırmızı yedik
Bnde gectim o gunlerden ama spor alaninda oynadım kazandım ödedim hala kirmizi kalemim bnkayla çalışmiyom kumardan geciniyom şuan bı aliyok bı veriyok deyisikiyo ama bu ara sans im iyi ama

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
454
83
Seninde sonun allah korusun intihar edenler gibi olmasın. İnsanlara sözlerinizle yalan umut aşılamayın bu gün aldıysan haftaya kadar kayb eder verirsin. Aldık işte birşeyler kazanıyoz bilmem kardayım gibi yalanlar ay sonunu görmez. Bu işin kazananı yok.

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,765
708
113
Seninde sonun allah korusun intihar edenler gibi olmasın. İnsanlara sözlerinizle yalan umut aşılamayın bu gün aldıysan haftaya kadar kayb eder verirsin. Aldık işte birşeyler kazanıyoz bilmem kardayım gibi yalanlar ay sonunu görmez. Bu işin kazananı yok.
Ztn öle birşey dediğim yok ztn