- 176
- 80
- 28
Sah
sağol dostum sana da umarım hep kazanırsın👍Bol şanslar sana tkrrdn
sağol dostum sana da umarım hep kazanırsın👍Bol şanslar sana tkrrdn
Orisbet hakkında bilgi sahibi olan. Var miDostum Her şey 100 TL hatta 2 TL ile başlar Kasan Varsa Atarsin Kazanırsam atarım Kazanmassam Tutupda Ana Para Güm diye Koymam Ki Zamanında koyduk 10K 20 K Tek Gol hep kaybettim bankalardan kırmızı yedik
Sağol Dost🙏Bol şanslar reis
Tebrikler reis güzel kazanç 🧐Adminim koydum akşam parayı nsl kupon
Bnde gectim o gunlerden ama spor alaninda oynadım kazandım ödedim hala kirmizi kalemim bnkayla çalışmiyom kumardan geciniyom şuan bı aliyok bı veriyok deyisikiyo ama bu ara sans im iyi amaDostum Her şey 100 TL hatta 2 TL ile başlar Kasan Varsa Atarsin Kazanırsam atarım Kazanmassam Tutupda Ana Para Güm diye Koymam Ki Zamanında koyduk 10K 20 K Tek Gol hep kaybettim bankalardan kırmızı yedik
Ayn reisim saolTebrikler reis güzel kazanç 🧐
Seninde sonun allah korusun intihar edenler gibi olmasın. İnsanlara sözlerinizle yalan umut aşılamayın bu gün aldıysan haftaya kadar kayb eder verirsin. Aldık işte birşeyler kazanıyoz bilmem kardayım gibi yalanlar ay sonunu görmez. Bu işin kazananı yok.Ayn reisim saol
Ztn öle birşey dediğim yok ztnSeninde sonun allah korusun intihar edenler gibi olmasın. İnsanlara sözlerinizle yalan umut aşılamayın bu gün aldıysan haftaya kadar kayb eder verirsin. Aldık işte birşeyler kazanıyoz bilmem kardayım gibi yalanlar ay sonunu görmez. Bu işin kazananı yok.