Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asus Monitör

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Selamlar Benim monitör 2k 165 Hz Asus tuf gaming bilgisayar açılıyor her şey lambalar yanıyor ekran Asus yazıyor çıkıp sönüyor hızlıca display port kablo değiştirdim yine aynı hata son 1 haftadır böyle oluyor bazen 2 saatte kendine geliyor bazen 1 gün dün en son saat 10 gibi gitti sabah hala düzelmedi sorun nerde acaba yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden bu arada bu ramden dolayı vs olabilir mi tak çıkar yapsam mı acaba bilenler yazabilir mi

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
ASUS TUF GAMİNG VG27AQ 2K 165 HZ DİSPLAY PORT KABLOSU var yeni aldım DİSPLAY kablosu yine aynı birşey değişmedi

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Kasa yok ama laptop var onla denesem nasıl olur acaba bir de ram tak çıkar yapsam mı acep

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Kasa yok derken benim bilgisayar kasası hariç kasa yok şuan deneyebilecegim bir laptop var ona da ekrana nasıl yansitcam

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Ramleri çıkarıp slotların içine bir üfle tozu gitsin aynı şekilde ramin tozlarınıda al ve takarken çıt sesini duyduğuna emin ol

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Eğer televizyon varsa evde HDMI kablosu illa vardır ram çıkartma işlemini denemeden önce laptop üzerinde dene monitörü televizyonun HDMI kablosu ile

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Display portla oluyor galiba youtubeda baktım şimdi ama taktım diyelim çalışıp çalışmadığını Asus monitörün nerden anlicam laptopun zaten kendi ana ekranı var
Windows üzerinde gelişmiş görüntü bilgilerini görüntüle üzerinden çift monitör ayarını yapabilirsin, youtube üzerinde detaylı anlatımı vardır

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Şimdi bu hdmı displayport yerine ekran kartına bağlasam hdmı tarafına taksam olur mu acep

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Belki kablo ile ilgili problem olabilir kral dediklerimi tek tek uygula sonuca göre ilerleriz