Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Asus Monitör

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Belki kablo ile ilgili problem olabilir kral dediklerimi tek tek uygula sonuca göre ilerleriz
Ağa bu hdmı taktım yine görüntü aynı ama bak bu asusun batarya var o bataryayı küçük delik gibi kablo laptopun şarjı gibi düşün laptopa takılan o kabloyu çıkarınca simsiyah acaba bataryada mi sorun var ya o olabilir batarya ya da ram tak çıkar mı yapsam

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Ağa bu hdmı taktım yine görüntü aynı ama bak bu asusun batarya var o bataryayı küçük delik gibi kablo laptopun şarjı gibi düşün laptopa takılan o kabloyu çıkarınca simsiyah acaba bataryada mi sorun var ya o olabilir batarya ya da ram tak çıkar mı yapsam
Laptoptada problem devam ediyorsa bataryada problem var o zaman reis muhtemelen yeterli gücü alamıyor. Garantisi devam ediyorsa aldığın yere ulaş veya asus türkiye yetkili servisini ara destek verirler mutlaka

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Laptoptada problem devam ediyorsa bataryada problem var o zaman reis muhtemelen yeterli gücü alamıyor. Garantisi devam ediyorsa aldığın yere ulaş veya asus türkiye yetkili servisini ara destek verirler mutlaka
Laptop denemedim daha bataryada belki problem olabilir ama garantisi bitmiştir 3 4 yıl oldu alalı şimdi hem display port hem de hdmı kablosu var laptopda ekran çalışırsa nasıl anlicam çalıştığını

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Laptop denemedim daha bataryada belki problem olabilir ama garantisi bitmiştir 3 4 yıl oldu alalı şimdi hem display port hem de hdmı kablosu var laptopda ekran çalışırsa nasıl anlicam çalıştığını
şunu detaylıca izle reis kabloyu laptopla monitöre bağladığında çift ekran olmuyorsa bunu izleyerek çift ekran yapabilirsin

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Ağa şuan ram çıkarıp takma kaldı çünkü laptopa zaten baglayamam adaptörlü benim bataryalı monitör ayriyeten o batarya küçük kabloyu çıkardığım gibi ekran yanıp Asus yazısı yanıp sönmüyor simsiyah ekran oluyor acaba batarya süresi doldu arada ekran geliyor ya da tamda mi sorun ya da bu monitör beslemesi sorunu diyorlar 3 tanesinden şüpheleniyorum

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Bütün kablo takılıyken batarya dahi Asus yazısı yanıp sönüyor yanıp sönüyor ama bataryayı çıkardığım gibi monitörün ucundan bataryanın kablosunu ekran simsiyah

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Bu ramlari de çıkaracam ama yavaşça 3200 MHz idi 3 yıl önce mi ne aldım toplam 64 gbdi galiba

elpadre

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,596
781
113
Muhtemel sorun batarya, şu an imkanın varsa yetkili servise gönder belki destek verirler reis ama ondan önce dediğin gibi ramleri çıkarıp tekrar tak iyice oturduğundan emin ol çıt sesi gelince çok bastırmadan

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Muhtemel sorun batarya, şu an imkanın varsa yetkili servise gönder belki destek verirler reis ama ondan önce dediğin gibi ramleri çıkarıp tekrar tak iyice oturduğundan emin ol çıt sesi gelince çok bastırmadan
Denicem de bu batarya herhangi bir batarya akşam olur mu acaba illa aynısı şart değil heralde bir de ram denemek kaldı son olarak da temasizlik varsa monitör beslemesinde belki ondan mi acaba

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Çünkü 4 kere mi ne gitti bir haftada kimi zaten 1 saate kimi zaten 1 güne ama şuan dün sabah saat 10dan beri yok bir de ekran açık olunca zaten ekran siyah karartı gibi git gel oluyordu ondan damdan daha çok şüphelendim

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
34
28
Selamlar Benim monitör 2k 165 Hz Asus tuf gaming bilgisayar açılıyor her şey lambalar yanıyor ekran Asus yazıyor çıkıp sönüyor hızlıca display port kablo değiştirdim yine aynı hata son 1 haftadır böyle oluyor bazen 2 saatte kendine geliyor bazen 1 gün dün en son saat 10 gibi gitti sabah hala düzelmedi sorun nerde acaba yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden bu arada bu ramden dolayı vs olabilir mi tak çıkar yapsam mı acaba bilenler yazabilir mi
hocam aynı monitör var bendede 5 6 gündür pc yi açıyorum 2 dk işlem yapmayınca sadece monitör uyku moduna geçiyor arka kabloyu değiştirdim düzeldi senin durumdan biraz farklı

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
hocam aynı monitör var bendede 5 6 gündür pc yi açıyorum 2 dk işlem yapmayınca sadece monitör uyku moduna geçiyor arka kabloyu değiştirdim düzeldi senin durumdan biraz farklı
Benim açılınca Asus geliyor gidiyor yazı birkaç kere kendisi düzeldi ama dün sabah 10dan beri düzelmedi kablo da değiştirdim ya bu monitör beslemesi deniyormuş onda sorun olabilir dedi tamirci ama hepsi kapalı ya da ben batarya olabilir mi diyorum

crystal31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,355
280
83
Sen de de adaptör var demi bir de bu adaptör kablosunu monitöre bağlı kabloyu çıkarınca simsiyah ekran oluyor mu takınca Asus yazıyor gidiyor geliyor