- 515
- 95
- 28
Günlük at yarışı tahminleri
en az iki liralık istiyor kuponu reis yav bendede 20 kuruş vartjk e bayii de 0.21 kurusum var bi 5 li yaparım
2.AYAK: 1-2-4-
3.AYAK: 3
4.AYAK:2-
5.AYAK: 11
6.AYAK: 2
6 lı ganyanda o 5 li ganyanda yoken az iki liralık istiyor kuponu reis yav bendede 20 kuruş var
Evet 2 tl den aşağı altılı oynanmıyor Ufak kuponları çok severim inşallah tutar bol şanslaren az iki liralık istiyor kuponu reis yav bendede 20 kuruş var
o zman 20 kuruu değerlendirim ben6 lı ganyanda o 5 li ganyanda yok
çakal karlos 2013 de gazi koştu favoriydi o gün karataş bindi ikinci olmuştu ama çok kuvvetli attıÇakal karlos kazanir
halis karataş jübilesini yapar kazanarak bence.çakal karlos 2013 de gazi koştu favoriydi o gün karataş bindi ikinci olmuştu ama çok kuvvetli attı
Karataş 10 sene daha biner hayatta bırakmaz ama bu sene kazanabilir gaziyi bindiği at iyi pistte ağır olursa şansı artarhalis karataş jübilesini yapar kazanarak bence.
bakan koşturmadığımız yer yok çok şükürAt yarışı bizde oynayan varsa bu kadar at yarışı bölümü açılır![]()
ben nesineye atacak kadar param yoksa atıyorum 1-2 lira at yarışına..At yarışı bizde oynayan varsa bu kadar at yarışı bölümü açılır![]()