Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Avrupa Birliğine Giriyormuyuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,506
14,118
113
Siyaset yasak beyler...
😎😎😎😎

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
315
108
43
Hristiyan kulübüne müslümanları alacaklarını hiç zannetmiyorum yıllardır girdik girecez diye milletle dalga geçiyorlar

Sembol34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
839
244
43
Evet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Bırak avrupa birliğine tuvalete bile giremeyiz.daha yola balgam atmamayı yere çöp atmamayı ögrenememişiz ne yapsın avrupa bizi...hak yok hukuk yok başına bela mi edecek bizi alıpta ..

ayhan1334

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
111
43
Sosyal medya patladımı yine girebilen varmı ?

worexpro

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
315
108
43
Diploması olmayanlar diploması olup olmadığı belli olmayan kişileri konuşuyor burası TÜRKİYE

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
759
370
63
Siyaset yasak beyler...
😎😎😎😎
Seni kimse takmadikca yok admini etiketlemek yok durup durup siyaset demek insanlar iki kelime yazacak sana ne oluyor hayırdır kimsenin hakeret ettiği yok herkez fikrini yazmış fikrin yoksa okumakta istemiyorsan başka konuya gecsene

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
835
93
Beyler instagram twitter falanda gitmiş zaten

Rekorist0x

İddaacı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
700
835
93
Avrupa diktatorlerden çok çekti şimdi anlıyorum bizi neden almayacaklarını

kataki

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
317
152
43
Oturun kumarınızı oynayın mk siyaset sizin neyinize

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,651
590
113
Alır alır yandan bu ekonomiyle

Mayko78

Tek Tabanca...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,506
14,118
113
Şimdi burada bunu ve öncesi yazdığın için söylüyorum.

Dostum sana ne ?

Buradaki vasvin ne admin girtlakciligi mi
Yoksa ilk okuldaki ergen veledi zinalarin yaptığı ergen şikayeti mi ?

Ortada bir siyaset yok bir kere konuyu oku anla. Vel hasıl diyelim ki siyaset var senin ne haddine de adminlerin işine karismak o adamlar konuyu gormuyolar mi sitede ne olup bitiyor bilmiyorlar mı sana ne girip çıkıyordu admin etiketliyorsun uyarı yapıyorsun sen kimsin senin haddin ne sana bu haddi kim veriyor.

DİYE SOYLERLER GUZEL KARDEŞİM YAPMA BOYLE ŞEYLER SONRA TARTİSMA CİKAR KALBİN KIRILIR BANLANİRSİN BİR DAHA BİRAK ADMİNLER GORUR UYGUNSUZ BİRSEY VARSA GEREKENİ YAPARLAR SEN GORMEZDEN GEL İSİNE YARAMİYORSA 😘😘
Sen ne cevap veriyon kardeş ozaman sende gormzden gel bı kac kisye daha boyle salça oluyon git başkasına sar bak işine

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,255
1,812
113
Sen ne cevap veriyon kardeş ozaman sende gormzden gel bı kac kisye daha boyle salça oluyon git başkasına sar bak işine
Kardeş ben seni uyardım seni düşündüğüm için yazdım sen niye bana yukseldin ki şimdi 😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...