- 2,302
- 1,245
- 113
Bizim ülke 100 yıl geriden geliyor 100 sene sonra belki gireriz
ama sana net olarak şunu söyliyim hadi tonla yolsuzluk yapıp imamoğlunu aday yaptırırmadılar imamoğlu yüzde 55 alcaksa mansur yavaş yüzde 60 alır saplar geçer , kendi ayaklarına sıkıyorlar şuanHocam adamı aldılar götürdüler salla diplomayı istanbul tecrit altında şuan
Bırak avrupa birliğine tuvalete bile giremeyiz.daha yola balgam atmamayı yere çöp atmamayı ögrenememişiz ne yapsın avrupa bizi...hak yok hukuk yok başına bela mi edecek bizi alıpta ..Evet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Tek başına fethedersi. 🤣30 bin kisi var abey acı bana
Seni kimse takmadikca yok admini etiketlemek yok durup durup siyaset demek insanlar iki kelime yazacak sana ne oluyor hayırdır kimsenin hakeret ettiği yok herkez fikrini yazmış fikrin yoksa okumakta istemiyorsan başka konuya gecseneSiyaset yasak beyler...
😎😎😎😎
Ab tehlikenin farkında senelerdirAb ye girersek Ab batar
Tarihin en eski imparatorlugunu kimse yikamazTek başına fethedersi. 🤣
Letonyada benim dost bak şimdiden söylüyorumAlirsa Estonya benim zkerim gelmeyin
Sen ne cevap veriyon kardeş ozaman sende gormzden gel bı kac kisye daha boyle salça oluyon git başkasına sar bak işineŞimdi burada bunu ve öncesi yazdığın için söylüyorum.
Dostum sana ne ?
Buradaki vasvin ne admin girtlakciligi mi
Yoksa ilk okuldaki ergen veledi zinalarin yaptığı ergen şikayeti mi ?
Ortada bir siyaset yok bir kere konuyu oku anla. Vel hasıl diyelim ki siyaset var senin ne haddine de adminlerin işine karismak o adamlar konuyu gormuyolar mi sitede ne olup bitiyor bilmiyorlar mı sana ne girip çıkıyordu admin etiketliyorsun uyarı yapıyorsun sen kimsin senin haddin ne sana bu haddi kim veriyor.
DİYE SOYLERLER GUZEL KARDEŞİM YAPMA BOYLE ŞEYLER SONRA TARTİSMA CİKAR KALBİN KIRILIR BANLANİRSİN BİR DAHA BİRAK ADMİNLER GORUR UYGUNSUZ BİRSEY VARSA GEREKENİ YAPARLAR SEN GORMEZDEN GEL İSİNE YARAMİYORSA 😘😘
Kardeş ben seni uyardım seni düşündüğüm için yazdım sen niye bana yukseldin ki şimdi 😂😂Sen ne cevap veriyon kardeş ozaman sende gormzden gel bı kac kisye daha boyle salça oluyon git başkasına sar bak işine
İyi değilim hacı abi bu araKardeş ben seni uyardım seni düşündüğüm için yazdım sen niye bana yukseldin ki şimdi 😂😂
Allah yardımcın olsun yada inandigin ne varsa umarım tez zamanda güzel günlere kavuşursunİyi değilim hacı abi bu ara