- 20,514
- 14,122
- 113
Allah razı olsun ağa hepimizin insallahAllah yardımcın olsun yada inandigin ne varsa umarım tez zamanda güzel günlere kavuşursun
Allah razı olsun ağa hepimizin insallahAllah yardımcın olsun yada inandigin ne varsa umarım tez zamanda güzel günlere kavuşursun
Dünya bir slot olsa.. TR %3 discountu olur..Ne avrupası afganistan gibi ülkeyiz kimsenin guvenligi yok.Avrupali devletlerden turistik vize bile alamıyorsunuz avrupa birligine girmekten bahsediyosunuz.
Buna nasıl inanabiliyorsunuz akıl almıyor.avrupa kim türkiye kim sen önce padişahlık sisteminden cık.ulkende adalet yok kurumlar tek adamın elinde kalkmış Avrupa Birliği cart curt.nasil inanabiliyorsunuz akıl sır ermiyorEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
Polonya'nın kendine hayrı yok desteklese nolur 😅😅 Hollanda'da Hollandalıdan çok Polonyalı var ayrıca boş işler AB ye almazlar asla yoksa AB dağılır 😅😅😅Tr nüfusu 15 milyona iner onlarda emekliler ve suriyeliler olurEvet dostlar biliyorsunuz Yakın Tarihte AB Toplantısı Var ve Türkiye ABye Dahil Olmamasına Rağmen Davet Edildi Polanya VS Destekler Oldu Türkiyenin Üyeliğini. Düşünceleriniz Neler ABYE Katılırsak Yapacağınız İlk Şey Ne Olur?
San Marino da benim 😅😅Alirsa Estonya benim zkerim gelmeyin
Ulkede 32 bin kisiyiz tc ni verrrim bizim kasaba pardon emniyet müdürüne kendini sicilyada bulursunSan Marino da benim 😅😅
AB'ye girilirse bile TC vatandaşlarının kolaylıkla Avrupaya gidebileceğini zannetmiyorum. Yani şartlı birşey olur. Sen Avrupalı olsan, kadının saç kılından bile tahrik olan Ortadoğu zihniyetli tipleri ülkene sokar mısın mesela. Ayrıca başta Suriyeliler olmak üzere birçok kişiye şeker çikolata dağıtır gibi çok kolay TC vatandaşlığı verildi. Hal böyle olunca artık vize başvurularının bile büyük çoğunluğu direk reddediliyor zaten. Vize almak bile epey bir zorlaştı.sene 2004de falan da şu olayın aynısı konuşuluyordu sene 2025 oldu hala aynı soruyu soruyorlar he aynen seni bekliyor avrupa birliği. adamlar seni avrupaya mülteci yığını yaşanmasın diye tampon gibi kullanıyor abye alır mı allasen
Türkiye'nin ordusundan istifade etmek istiyorlar. Dertleri bu. Bu yüzden belki olabilir ama olursa bile gene pekçok şart koyarlar. Yani buradakiler istediği gibi elini kolunu sallayarak giremez geneBizi almazlar insan hakları kanunlar kurallar ve hiç bir şey adil değil tek bir kişinin elinde oyuncak olmuş bir ülkeden bahsediyoruz AB sadece oyun oynuyor bizimle AB seviyesinin çok çok çok altında yaşam sartlarina sahibiz yolsuzluk hırsızlık göc dalgası Suriyeliler vs AB bizi asla kabul etmez sadece oyalayacaktır
Dost girip girmemesi önemli değil benim gözümde halkı rahat bıraksınlar uğraşmasınlar insanlarla ekonomiyi sikmesinler bizde kumar oynamayalım başka bişeye lüzum yok önceden ne mutluyduk gülüşlerimizi çaldılarYanlışım yoksa Ecevit zamanıydı sanırım tr istese giriyordu ama nasıl oldu bilmem girmemişti.emin deilim ama öyle bı şey kalmış aklımda bunun net cvbini 50+ üzeri arkadaşlar bilirler
Bunları söyleyince hain ilan ediyorlar insanlarıZalim firavun gitmeden hic biseye almazlar bugünkü durum ortada firavunun babasının çiftliği gibi ulke at koşturuyor ekonomi olarak hepimizin yaklaşık bir önümüzdeki 10 senesini .... sor toparlarız işine geldimi pkk ile oturuyor işine gelmedi mi el pkk oluyor ne yaptığı belli değil ama hayatimizin....... koydu bizi hiç biseye almazlar almasınlar zaten onlara yazik