- 5,705
- 6,096
- 113
Çek 1M kredi bas görsünler dost
Özür dilerim brom o zaman ben yanlış okudum 🤣5 yer yazmadım ben 2 gol az alkmar atar yazdım adam da o zaman 3 tane de Galatasaray atar yazdı bende 3 değil 5 tane atsın dedim
oshımen torera davınson yokmus ama yınede zor galatasrayın kaybetmesı en azından yunus barıs salaı var kanatlardaTuru gsnin geçeceğini düşünüyorum ama ilk maçı kaybedecek bence ama evinde farklı yener gs
Bankaların bana vur emri var reisÇek 1M kredi bas görsünler dost
Faşo yüklü mü girdin kardesim?Çok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Ekli dosyayı görüntüle 723970
Ula faşo nedirFaşo yüklü mü girdin kardesim?
gs fark atar @Faga şaşırmaÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Ula faşo nedir
Berabere biter bu maçÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Hollanda deplasmanında maç kazanmak kolay değil. Hangi takım olursa olsun zorÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Yenemez koç 1-1 veya 2-2 biterÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!
Tottenham'ın yedek kadrosu olduğunu bilmiyor olma şansın var mı acaba? Kalecisi bile yedekti.ttotenhama sen attın 3 golu +5 6 net golu sen kaçırdın heralde
Helal sana hollandalı gardaşımAvrupa'da Az Alkmaar'a başarılar dilerim.
10k basmayı düşünüyordumÇok rahat çok çevik şekilde ms1 babanızın tarlasını basın!