- 7,812
- 7,353
- 113
ben sana atarım özelden papel sorun deılBende papel yok sen var dedin senin için katiliyorum kral 🤣
ben sana atarım özelden papel sorun deılBende papel yok sen var dedin senin için katiliyorum kral 🤣
Onun için ikinizede çıkması lazım patron çıldırdi eğer 3 umuze cikarsa bnde turkere veriyom o katlarsa bizi de gorur
Agacim eksik olmayin papeli atacak dost bana çıkarsa bende dağıtım yapana atıp kaybolurum papel kiminse ödül onun olur begenmekten çıkmıştım yoksa papel var diyince dost onun için geri beğendim🙂Onun için ikinizede çıkması lazım patron çıldırdi eğer 3 umuze cikarsa bnde turkere veriyom o katlarsa bizi de gorur
eyv dostum sanada hayırlı sahurlarBol şans dost hayırlı sahurlar herkese
TebriklerDostlar isterdim fazla fazla dağıtayım bir kaç ihtiyaçlarım vardı onları almak zorundayım.
5 arkadaşa sigara parası atayım dedim gececi tayfaya denk geldi şansınız bol olsun..
Tek şart Sadece PAPEL hesabı olanlar katılabilir. (Genel Forum Kuralları Geçerlidir.)
@Shellac : Modum rica etsem çekilişi yapar mısın?
Son katılım : 04:00
Not : Kazanan arkadaşlara mesaj yolu ile ulaşılacaktır.
boşa heveslenıyoz üçümüzede cıkmıycak adını duymadıgmız 5 kişi alıp gidecekAgacim eksik olmayin papeli atacak dost bana çıkarsa bende dağıtım yapana atıp kaybolurum papel kiminse ödül onun olur begenmekten çıkmıştım yoksa papel var diyince dost onun için geri beğendim🙂
Eyw kankamDostlar isterdim fazla fazla dağıtayım bir kaç ihtiyaçlarım vardı onları almak zorundayım.
5 arkadaşa sigara parası atayım dedim gececi tayfaya denk geldi şansınız bol olsun..
Tek şart Sadece PAPEL hesabı olanlar katılabilir. (Genel Forum Kuralları Geçerlidir.)
duusnmen yter dostum eywwDostlar isterdim fazla fazla dağıtayım bir kaç ihtiyaçlarım vardı onları almak zorundayım.
Azdan az çokdan çok gider eminim ³ umuzede cikacakboşa heveslenıyoz üçümüzede cıkmıycak adını duymadıgmız 5 kişi alıp gidecek![]()
inşAzdan az çokdan çok gider eminim ³ umuzede cikacak
Adamsın ben katılmıyorum ıhtıyacı olana gider umarımDostlar isterdim fazla fazla dağıtayım bir kaç ihtiyaçlarım vardı onları almak zorundayım.
Kesene bereketDostlar isterdim fazla fazla dağıtayım bir kaç ihtiyaçlarım vardı onları almak zorundayım.