- 441
- 92
- 28
Seni için takip ettim kardeşim
Çok iyidirÇok iyidir bugün doğum günü paraları toplucak hayatta girmez foruma para bitince damlar @Erhan2121 demi lenn
@Wolverine999 bakicak.simdi bastan beri takip.eden 10 arkadasa atacam alinmayin dostlar
yaz iste sen ben metin butra mrlbra valenci Tahir Erhan nova mova sistem bu değil miydi 😅😅aw 34 sayfa
Volerine üçkağıtçı dedik enayi dedik adam listeci seçildi awWolwerini yala yoksa işin zor
15 boş muhabbetaw 34 sayfa
Burdan liste atarsan ban yersin zatenburdan liste atmicam yasak dm den atacam ona göre @Baba2498 içiniz rahat olsun tek tek bakacam ilk bastan beri takip edenlere
hala diyorum benVolerine üçkağıtçı dedik enayi dedik adam listeci seçildi aw
Canın sağolsun kazancına ortak değil kimse içinden gelmiş dağıtıyorsun tebrik ediyorum sadece seni@Wolverine999 bakicak.simdi bastan beri takip.eden 10 arkadasa atacam alinmayin dostlar
Bak dostumburdan liste atmicam yasak dm den atacam ona göre @Baba2498 içiniz rahat olsun tek tek bakacam ilk bastan beri takip edenlere
En temizi kanka kimse gönül koymaz@Wolverine999 bakicak.simdi bastan beri takip.eden 10 arkadasa atacam alinmayin dostlar
Listeci çıkması bişeydeğiştirmez hala öyle zatenhala diyorum ben
makaran sağlam kralVolerine üçkağıtçı dedik enayi dedik adam listeci seçildi aw
Hzgzgxgxgx çok adaletli oldu kankayaz iste sen ben metin butra mrlbra valenci Tahir Erhan nova mova sistem bu değil miydi 😅😅
Normalde kaos yaratırımda bakma bugün bayrammakaran sağlam kralD:
sistem o benim liste kestirmelerde kayıtlı direkt kopyala yapıştır yapıyorum dkskendmmsmsmms şaka la şaka şimdi ciddiye alan olacakHzgzgxgxgx çok adaletli oldu kanka