- 9,916
- 9,727
- 113
Tamam işte sen vurduğun zaman 2-3K atacağını biliyo o hınzır bilmez mi 😅 ben yatıyom şa hadi 12 de teyzemleri dayımlara götürmem kazımBen borç almadım ki puahaha gönlünden geçmiş kendi etiket attı losersa dm diye snsn
Tamam işte sen vurduğun zaman 2-3K atacağını biliyo o hınzır bilmez mi 😅 ben yatıyom şa hadi 12 de teyzemleri dayımlara götürmem kazımBen borç almadım ki puahaha gönlünden geçmiş kendi etiket attı losersa dm diye snsn
GöremiyoruzBuralardayım Dostum 🤗
İyice servis oldun SndeTamam işte sen vurduğun zaman 2-3K atacağını biliyo o hınzır bilmez mi 😅 ben yatıyom şa hadi 12 de teyzemleri dayımlara götürmem kazım
Bol şans dostGelirse 10 arkadasimisa 200 verelim
Araba yok dayımın arabasını kullandığım için biraz mecburiİyice servis oldun Snde
Kanka dağıtım bile yapıldı tebrik etBol şans dost
AminTeşekkür ediyorum geldi hediyemiz çok sağol dost nice güzel bol şansların olsun inşallah
(hepimizin amin) 😊
Kdkskdkdkdkmdkdksmsmmsmandjsjzkdmmsms dedim ben 10a kadar sayamıyo diyebi kişi iki kere aldi sanirim @Baba2498 yada yanlış hesapladik 200 eksik kaldi
Kendini eklemeden 10 kişi yaptın kesinbi kişi iki kere aldi sanirim @Baba2498 yada yanlış hesapladik 200 eksik kaldi
Ailem yanımda olunca bu sıralar biraz onlarla ilgilendim dostum şükür sıkıntı yokGöremiyoruz
Onu da dedim 😅Kendini eklemeden 10 kişi yaptın kesin
Sonra tahir diyor ki kırıcısın puahababsbKdkskdkdkdkmdkdksmsmmsmandjsjzkdmmsms dedim ben 10a kadar sayamıyo diye
@tahir1603Sonra tahir diyor ki kırıcısın puahababsb
İyi bari en iyisiAilem yanımda olunca bu sıralar biraz onlarla ilgilendim dostum şükür sıkıntı yok