- 10,390
- 10,108
- 113
@Wolverine999 la ilk şuna at bu daha fasulyedenBen Alamıyorum özelden nasl yazvam
@Wolverine999 la ilk şuna at bu daha fasulyedenBen Alamıyorum özelden nasl yazvam
Aldı kaçtı galiba bana da gelmedi dahaİsmim var mesaj atıyorum niye kimse cevap vermiyor
Bro yaz Wolwerine ye benim hakkımı sen al .O listede benim adımın olmamasına tek bir sebeb soleyin bana bı olurmu desem olmaz demi 2 sayfada warm maç bitene kadr durdum samimi deilizz ilk defa karşılaşıyoruz die secilmedim eminim. iyi forumlar
Sırayla verirİsmim var mesaj atıyorum niye kimse cevap vermiyor
payco yok bndede iban attmbeyler payco atin size zahmet
Yok baba sultan eywallah adamsın al sen hakkını . Warol tşk eddimBro yaz Wolwerine ye benim hakkımı sen al .
Saçmalamayın ama kanka ayıp ediyorsunuz şaka tabi de kalp kırıcı şakası bileAldı kaçtı galiba bana da gelmedi daha
O da elastik kanka kırılmıyo cok denedim 😅Saçmalamayın ama kanka ayıp ediyorsunuz şaka tabi de kalp kırıcı şakası bile
PuhahahahahaSaçmalamayın ama kanka ayıp ediyorsunuz şaka tabi de kalp kırıcı şakası bile
Uyuma gelPiabella paramızı odedigine göre güzel bir uyku çekelim
Aranızdakini bilemem de başkası ciddi sanabilirO da elastik kanka kırılmıyo cok denedim 😅
Yaz brom. Sıkıntı yok .Yok baba sultan eywallah adamsın al sen hakkını . Warol tşk eddim
Bu sefer biz borç alalımUyuma gel
La en fazla 5 dk ciddi sanar adam atıyor herkese takır takırAranızdakini bilemem de başkası ciddi sanabilir