- 6,320
- 4,576
- 113
Ya 0-0 biterse babanın tarlası getti🤣🤣🤣Analizlere göre Babanızın Tarlasını Çok Rahat Basabilirsiniz
Gelmemesi Mucize Oran Süper
Ekli dosyayı görüntüle 731012
Bakacaz reis sonucu ne olacak acaba oynarsam gelmez hissi bende de çok oluyor 🧐simdi buna giriyyorum ve seriyi bozuyorum izle
bro selamlar analizi nasıl yapıyorsun son maçlarına vs mi bakıyorsunAnalizlere göre Babanızın Tarlasını Çok Rahat Basabilirsiniz
Bu maçta bozma ihtimalin çok ama çok zor yatma ihtimali mucize ötesi analizlere göresimdi buna giriyyorum ve seriyi bozuyorum izle
Kral tek maç üzerinden becerebiliyorum o işi ama mesela 2 3 maç aynı anda yapamıyorum ama tek maçta çok iyiyimbro selamlar analizi nasıl yapıyorsun son maçlarına vs mi bakıyorsun
Babamın tarla 2 3 günde çok büyüdü 6 7 kat oldu bakalım giderse bakacaz 😀😁😀😁😀😁😀😁Ya 0-0 biterse babanın tarlası getti🤣🤣🤣
Juve 1.5 üst atar orası kesin 🤑🤑🤑🤑🤑Ben bu maç alt düşünüyorum ama kafam karıştı
Dost derbi için ne diyorsun merak ettim 🤔Analizlere göre Babanızın Tarlasını Çok Rahat Basabilirsiniz
Dostum güzel maçlar veriyorsun helal olsun çoğu da tutuyorda bu şekilde emin konuşma biri görür sağlam girer kaybeder papaz olursun bunun geleceğini düşünüyorum de geçVerdiğim maçın yatma ihtimali %1 yani imkansıza yakın. Parası olan 1k falan atsın harçlığını çıkarsın
Ben dedim diye kalkıp bir maça 5k dan fazla basacak varsa zaten kendini idam etsin ben eminim paylaştığım maçtan 🤑🤑🤑🤑🤑Dostum güzel maçlar veriyorsun helal olsun çoğu da tutuyorda bu şekilde emin konuşma biri görür sağlam girer kaybeder papaz olursun bunun geleceğini düşünüyorum de geç