- 2,866
- 2,034
- 113
Interpol : çokta zikkimizdeydi 🤣🤣🤣Sana interpol baksın bizim gücümüz yetmiyor oraya🤣
Interpol : çokta zikkimizdeydi 🤣🤣🤣Sana interpol baksın bizim gücümüz yetmiyor oraya🤣
o da para vermiyor zatendüşünsene hapis cezası alıyoruz yanındaki adam 10 cinayeti 20 hırsızlık dosyası var bizimde suçumuz sweet bonanzada 100tl satın alıp yapıp slot oynamak
20/30 milyon dolara bu islerin ustunu kapatan siyasetcilwr var suan ismini zikretmek istemiyorum2023 te masak ıncelemesınde bişey bulamamış konuyu kapamış bunu inşallah yürekli bi savcı hakım sorar o masağa
hayır yemın edıyorum bu ulkede mantıklı yapılmış 1 tane iş yok 2023 tede bu adam ifade vermış masak ıncelemiş ama ustu kapatılmış nıye bı delıkanlı savcı hakım çıkıpta bu masaktakılere bunu sormuyor20/30 milyon dolara bu islerin ustunu kapatan siyasetcilwr var suan ismini zikretmek istemiyorum
O adama rusvet vermeyen bu ulkede is yapamaz
krıptoda ıfadelerde 2 cı dalga başladı dunden berı yenı heralde lısteler yollandıBtctürk paribudan yediğimiz cezadaki soruşturma bundan kat kat daha büyüktü korkacak bişey yok bunda sorun olsa bugüne kadar 500 kere hepimizi alırlardı muhtemelen komisyonda anlaşamadılar 🤣
Bunu yakalasınn
Çikita muz şeriatında bırak sormayı danışmadan nefes bile alamaz dosthayır yemın edıyorum bu ulkede mantıklı yapılmış 1 tane iş yok 2023 tede bu adam ifade vermış masak ıncelemiş ama ustu kapatılmış nıye bı delıkanlı savcı hakım çıkıpta bu masaktakılere bunu sormuyor
Iyi adamdi hoş adamdi ama bir kusuru vardi işte insanlara hemen güvenirdiHakkını helal et Erkan ağabey