- 595
- 226
- 43
Sıra gelse soylicemde 10 kişi bitmiyor kiCanlı destek ekleme yapmıyormu simdi bilgi alan varmı bosuna beklemeyelım
Sıra gelse soylicemde 10 kişi bitmiyor kiCanlı destek ekleme yapmıyormu simdi bilgi alan varmı bosuna beklemeyelım
Sıradayım 42 bekliyorumCanlı destek ekleme yapmıyormu simdi bilgi alan varmı bosuna beklemeyelım
Bende 45Sıradayım 42 bekliyorum
Yapmıyor güncelleme bitince Bonus talepten talep edebilirsiniz dediCanlı destek ekleme yapmıyormu simdi bilgi alan varmı bosuna beklemeyelım
.Bende 45arkandan geleyom
.
Boşuna gelme kardesimm muhabbet e bak ya
Deneme bonusu anlık olarak güncellemededir ve pasif durumdadır en kısa sürede sonuçlandırılacaktır.
08:06
Nasıl yalan
bizden başka bu bonnusu kovalayan yoktur hikaye ne yoğunluğu dümende lavuklar.
Boşuna gelme kardesimm muhabbet e bak ya
Deneme bonusu anlık olarak güncellemededir ve pasif durumdadır en kısa sürede sonuçlandırılacaktır.
08:06
Nasıl yalan
Eyvallah gerekeni söylemişsin.Hak ettiler
Kardeşim deneme ye gelince gece boyu surcek ama yatırım bonusu olunca hemen verelim lan siz kimi s...sunuz Allah'tan yatırım yapmadım paneli beğendim de betsat gibi paneli betsat a yatırım yaparım bunlar sahtekar...Eyvallah gerekeni söylemişsin.
Boşver kardeşim kendilerini akıllı sanıyorlar denerm bonusu güncelleme de ama yatırım yapınca bonus açık olaya bak ulan 2 yaşındaki çocuk güler buna onlar gelirken biz o yolarda c..nüp donuyorduk bir gram akılları yok sizde insan duduklicekler kasaya para girsin ..Ekli dosyayı görüntüle 727154
Bunlarda yeni türedi deneme bonusu açıyorlar göstermelik 3 5 kişi alıyor sonra kalana kişilere tuhaf bahanelerle eklemiyorlar. La zaten geneliniz 2k yap 200 çek kafasında saçma şartlarla sunuyor denemeyi bide utanmadan güncelleme var deneme bonusu sınırımız doldu falan filan yersen.
Arkadaş nasıl bı site geldi canlıda 10 kişi de kaldı ilerlemiyorda
5 saatir bekliyom daha bonusu verecek canlı destege bile girmiyo
Arkadaşlar Almayan Varsa Kullanmak İsteyen Varsa buyursun link yukarı bıraktım şartları ve detaylara bakarsınız bol şanslar 👍