- 105
- 24
- 18
Kanka biz bunları 3 saat önce yazdık 😂😂😂Cekim talebi verdim bakalım yoğunluktan dolayı bekleme olacak diyor oderlerse haber ederim
Kanka biz bunları 3 saat önce yazdık 😂😂😂Cekim talebi verdim bakalım yoğunluktan dolayı bekleme olacak diyor oderlerse haber ederim
3 dk oynadım çevrim bitti 550 TL ana bakiye oldu çekim verdim onuda yatirdilar anlamadim nasıl bı site bu neyse beleş 550 tlBu değişmiş işte talep verirken 4000e 400 5000e500 vs uzayıp gidiyordu da max neydi dikkat etmedim vermez diye ama minumum 4000e 400 canlıya bağlanabilen günceli sorarsa iyi olur 300 kişi var sırada
max 6k ' 600 tl biz 250 çekim verdik ona denk gelemedik tabi yatmadı 3 saate yakın oldu bekliyoruzBu değişmiş işte talep verirken 4000e 400 5000e500 vs uzayıp gidiyordu da max neydi dikkat etmedim vermez diye ama minumum 4000e 400 canlıya bağlanabilen günceli sorarsa iyi olur 300 kişi var sırada
max 6k ' 600 tl biz 250 çekim verdik ona denk gelemedik tabi yatmadı 3 saate yakın oldu bekliyoruz
[/QU
bana 15 lira verdi 1 lira verdim çekim onu iptal edip 600 verym o zaman sağol
SS atsana dümen yapma lan3 dk oynadım çevrim bitti 550 TL ana bakiye oldu çekim verdim onuda yatirdilar anlamadim nasıl bı site bu neyse beleş 550 tl
Bu site dolandırıcı millet siktir edin hepsi yalan dolan. Orospu çocuklarının bosverin üye bile olmayın aqSS atsana dümen yapma lan
SS atsana dümen yapma lan
[/QUsize yalan borcummu var
Ulan 4 saat oldu hala birsey yok inanamıyorum kanka sana da kusura bkama harbi tribe soktular aq beni yaaİki saat elli dakika sonra çekim geldi
Hangı yontemleİki saat elli dakika sonra çekim geldi
Kanka nasil oluyor o iş anlat bakalim ??11:08 de Talep verdim , 2 saat oldu tam hala gelmedi![]()
15:05 de hesabında görüştüm siteyle telefonlamax 6k ' 600 tl biz 250 çekim verdik ona denk gelemedik tabi yatmadı 3 saate yakın oldu bekliyoruz
4 saat önce ne yazmışsın aq şimdi ne diyorsunİki saat elli dakika sonra çekim geldi
bi arkadaşım daha bekliyoruz onun içinde görüşseydin kardeişm ya oda madur15:05 de hesabında görüştüm siteyle telefonla
11:08 de talep ettim diyorsun simdj 2 saat 50 dakkada yattı diyorsun ne ayaksın olum aen aqİki saat elli dakika sonra çekim geldi
Lan bunlarin hepsi dumenci salkalar inanmayın bunlara ya bedavaya4 saat önce ne yazmışsın aq şimdi ne diyorsun