Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Balıkesir'de Patlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halilbirdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
47
28
(Affınıza sığınarak paylaşmak istedim)
BALIKESİR'de ZSR adli silah mühimmat fabrikasinda sabah 08.25 te patlama meydana gelmiş olup maalesef 12Ölü 5 yaralı vardir.
Kendimde Balıkesir ilinde yaşayan biriyim ve fabrika çalışma koşulları hakkinda bilgi sahibi biriyim.
9 saat çalışma 19 bin maaş ve tek yemek molasi ,30 dk ( Sigara Telefon yasak)
Bu kosullarda riskli bir yerde çalışan emekçi kardeşlerime gerçekten çok üzüldüm.
Eve telefon yasak olabilir sigara elbette yasak olabilir.
Ama yasaklar karşısında bu insanlara 30 dk mola vermek ve riskli is yapmalarına karşın 19bin ücreti hak görmek gerçekten yazık.
. Allah'tan ölenlere rahmet yarali arkadaslara acil şifalar diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin inşallah.

Son düzenleme:

oguzhanc

thewest
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
195
84
28
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Ailelerinede baş sağlığı diliyorum.

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
602
113
BALIKESİR'de ZPS adli silah mühimmat fabrikasinda sabah 08.25 te patlama meydana gelmiş olup maalesef 12Ölü 5 yaralı vardir.
Kendimde Balıkesir ilinde yaşayan biriyim ve fabrika çalışma koşulları hakkinda bilgi sahibi biriyim.
Bu kosullarda riskli bir yerde çalışan emekçi kardeşlerime gerçekten çok üzüldüm.
Ama yasaklar karşısında bu insanlara 30 dk mola vermek ve riskli is yapmalarına karşın 19bin ücreti hak görmek gerçekten yazık.
. Allah'tan ölenlere rahmet yarali arkadaslara acil şifalar diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin inşallah.
Burası Türkiye. Neyse mekanları cennet olsun

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
250
104
43
Türkiye de malesef iş güvenliği çok zayıf iş güvenliği uzmanları rahat çalışamıyorlar sahip çıkılmıyor. Geride kalanlara sabır diliyorum.

alpayx96

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
743
121
43
ZPS deg dostum zsr allah olenlerin ailelerine sabirlar versin allah rahmet eylesin

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,794
7,774
113
BALIKESİR'de ZPS adli silah mühimmat fabrikasinda sabah 08.25 te patlama meydana gelmiş olup maalesef 12Ölü 5 yaralı vardir.
Patlama için geçmiş olsun 19 bin maaş konusuna gelince de birlik olmazsa böyle devam eder piyasada yalaka çok 10k maaş ver patronu yalamak için kabul edenler çıkar

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,102
1,006
113
En çok işçi ölümü olan bir ülke Türkiye en çok taşeronun bulunduğu işçi haklarının yok sayildigi işçilerin köpek yerine bile konulmadigi bir ülke işte ne bekliyorsun

secduman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
208
55
28
Komşunun kızı orda çalışıyordu arkadaşları rahmetli olmuş kendinde bişey yok Allah rahmet eylesin

Halilbirdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
47
28
Patlama için geçmiş olsun 19 bin maaş konusuna gelince de birlik olmazsa böyle devam eder piyasada yalaka çok 10k maaş ver patronu yalamak için kabul edenler çıkar
Doğru diyorsun işçiler sendika istese kapinin önüne konuluyor.
Grev yapsa Cumhurbaşkanı bunu engelliyor her türlü hakki yenen gariban oluyor

Halilbirdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
47
28
En çok işçi ölümü olan bir ülke Türkiye en çok taşeronun bulunduğu işçi haklarının yok sayildigi işçilerin köpek yerine bile konulmadigi bir ülke işte ne bekliyorsun
Avrupa'nın çin'i olduk resmen insan hakkı çalışma şartları hersey yerlerde is kazalarinda ölenlere kader diyenler yönetiyor ne diyeceksin.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,794
7,774
113
Doğru diyorsun işçiler sendika istese kapinin önüne konuluyor.
Grev yapsa Cumhurbaşkanı bunu engelliyor her türlü hakki yenen gariban oluyor
İşçi kısmının malum parti kısmı 20k asgari ücretle kral gibi yaşarız diyor hak ediyor insanlarımız sömürülmeyi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,965
1,498
113
İşçi kısmının malum parti kısmı 20k asgari ücretle kral gibi yaşarız diyor hak ediyor insanlarımız sömürülmeyi
Cemil meric der ya ulke yasanmaz diyenler ulkeyi yasanmaz hâle getirenlerdir.
Turkiyede ezik, gelişmesini istemeyen kendini sol dedirten geri bir şizofren kesim var..
Türkiye bunlarla savaşmadan gelisemezzzz

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
950
388
63
Turkiyede ezik, gelişmesini istemeyen kendini sol dedirten geri bir şizofren kesim var..
Memleketi sömürenler de belli sömürmelerine göz yumanda, sağ ile sol mu kaldı halen o kafada düşünüyorsunuz. Bu düzen böyle de gitmez, bugün kendini padişah sananlar yarın kendini sokaklar da bulurlar.

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,794
7,774
113
Hocam benim maaşımdan hakkimdan çalmadan ülkeyi yöneten bir adam gelsin de isterse ineğe tapsin isterse domuza tapsin Allah'a çok şükür bu yaşıma kadar kimsenin din oyunlarına aldanıp da 40 sene sonra doğacak çocuğun hakkını yiyenlere oy atıp destek olmadım senden de ricam bir daha siyasi konular ile ilgili benim mesajımı alıntı yapma bu 4 mü ne oldu lütfen diyorum

Halilbirdi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
47
28
Birazdan gelirler siyaset yasak reis derler,kitlerler konuyu
Siyaset yapmıyoruz aslında kaldiki bizi siyasiler yönetiyor onu yapmamakta sacma bir bakima ama bizlerin bütün herseyine malum onlar karar veriyor ama biz konusamiyoruz her yerde kisitlama var haklisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...