Sağlam haber değil ama inşallah erken yaparlarÜzücü bir haber sana kesin değil ama 21 mayıs olacakmış inşallah daha erken olur
Sağlam haber değil ama inşallah erken yaparlarÜzücü bir haber sana kesin değil ama 21 mayıs olacakmış inşallah daha erken olur
21 mayıs ne alaka kral ya naptın nerde gordun bende bakıyım merak ettım 16-30 mart arası bosluk var nıye yapmıyorlar anlamadım 2,5 ay beklemek nedırÜzücü bir haber sana kesin değil ama 21 mayıs olacakmış inşallah daha erken olur
Milli maçlar var boşluk değil 16-30 arası. Milli takıma gidiyor oyuncular21 mayıs ne alaka kral ya naptın nerde gordun bende bakıyım merak ettım 16-30 mart arası bosluk var nıye yapmıyorlar anlamadım 2,5 ay beklemek nedır
Hay mıllı aranızaaaaa delırecem ulan 40 yılda bır son maca kaldı oda 3 ay sonraya ertelendı elım ayagım tıtrıyorMilli maçlar var boşluk değil 16-30 arası. Milli takıma gidiyor oyuncular
Ulan 2,5 ay macı bekledık bıde üst olmazsa ayrı dram. Kendımı parcalayacam vallaha kuruş yokabi cildirmalik cidden ya para yok bisey yok bejliyoz gunlerdir son parayi attiydik
Şansın olsa 2000 liraya bozdururmusun kuponuMıllet max 30-40 gun beklemıs holıgandakı ertelenen maclardan. Bıze bak 90 gün bekleyecez aqqq
milli ara o yapmazlar16-30 mart arası full bosluk yani niye 30 marttan sonra yapılsın onu dıom. Ins sıkıstırırlar macı o araya
Ah ulen ahmilli ara o yapmazlar
Bozarızda bozulmuyo beŞansın olsa 2000 liraya bozdururmusun kuponu
Kötü olmuş ama ciddenAh ulen ah
O günde paraya ihtiyaç olacak belki bekle sabırla kötü olmuş tabi ama her şerde bir hayır vardırBozarızda bozulmuyo be
oynanmaz dostum 26 sında amerika elemeleri var brezilya arjantin falan imkanı yok 27 sine koymazlar barça maçını27 mart ertelenmis kesin bilgi
Bayram öncesi parayı cebine koyarsın27 mart ertelenmis kesin bilgi