- 2,001
- 451
- 83
Tebrikler tabi seninde eline sağlık kupon iyi olmuş
Şaka maka o grupta 6 macta 0 puanla -9 averaj buyuk başarı ironi yapmiyorum ciddi soyluyorum. -9 averaj cok iyi o grupta
Haklısın çok iyi , bir türk takımının gurur verici tablosu -9 avarajŞaka maka o grupta 6 macta 0 puanla -9 averaj buyuk başarı ironi yapmiyorum ciddi soyluyorum. -9 averaj cok iyi o grupta
-13 den iyi yine kardeşimHaklısın çok iyi , bir türk takımının gurur verici tablosu -9 avaraj![]()
Barcelona Lyon felan yaniHaklısın çok iyi , bir türk takımının gurur verici tablosu -9 avaraj![]()
Yav sorma Mirac . Utaniyirum da-13 den iyi yine kardeşim![]()
Haklisin dostum ama ben ozllikle bu takima isinamadim.buyuk kuluplerde kayriliyor elbette ama sifirdan ustuste sampiyonluk yarisinin en kuvvetli takimi haline gelmek? Hemde bikac sene icinde. O bakimdan.buyuk kuluplerde maya vardi zaten bilmiyorum sevmiyorum bu takimi acikcasi koyu galatasarayli olmama ragmen akbilspor yerine fenerin sampiyonlugunu yeglerim.olay bu .Hükümetin desteklediği doğrudur ama bu diğer İstanbul klüplerinin de nasıl kaydırıldıklarını vergi borçlarının vs. Silindiğini falan da düşünürsek kim daha fazla kayrılıyor acaba. Olan gariban Anadolu klüplerine oluyor