- 7,518
- 4,434
- 113
Bundesliga liderini Almanya'da yenip gruptan çıktı helal olsun gururunuzsun Başakşehir
Vay tebriklerBaşşağına kurbanEkli dosyayı görüntüle 47414
gidemeyenler de utanmıştır inşallah diyeceğim ama bilemedimGeçen senelerde şampiyonluğa oynarken belediye takımı diye algı yaratanlara ders olsun 4-5 yiyip gelenler utanmıştır inşallah
Yahu boş muhalefet yapma lütfen Fener gittiği hiçbir sene böyle rezillik yaşatmadı Allaha şükürgidemeyenler de utanmıştır inşallah diyeceğim ama bilemedim
keşke kucumsedigin takımlar kadar iyi olup o platformda boy gosterebilselerdiYahu boş muhalefet yapma lütfen Fener gittiği hiçbir sene böyle rezillik yaşatmadı Allaha şükür
F.grubuna bakYahu boş muhalefet yapma lütfen Fener gittiği hiçbir sene böyle rezillik yaşatmadı Allaha şükür
Ee galatasaray bunu her sene yapıyor yani bir kereyle kıyaslama bence. Bunu sadece şamp. ligi için söylemiyorum genel avrupa maçları için söylüyorum Fener çoğusunda gruptan çıktı hatta finalin eşiğinden döndü avrupada aldığın uefa kupasına bak bir de şimdiki haline bak bahsetmek istediğim böyle bir şey
Keşke o platforma nasıl gittiğinizi de yazsaydın da eşit şartlarda konuşsaydıkkeşke kucumsedigin takımlar kadar iyi olup o platformda boy gosterebilselerdi
Ha ha ha canım yaKeşke o platforma nasıl gittiğinizi de yazsaydın da eşit şartlarda konuşsaydık
İşinize gelmeyince ha ha ha öyle mi ulan siz gslilerHa ha ha canım ya![]()
![]()
![]()
Ben gs li değilim canım ya tarafsız olarak konuya dahil oldum haklı olabilmek için suç aramaya başladın hemenİşinize gelmeyince ha ha ha öyle mi ulan siz gslilerbana geçen seneki rize maçını anlatsana sadece
ya da ondan önceki sene alanya maçını
yoksa ona da mı ha ha ha
![]()
![]()
Ahahaha bu söylediğine kendin bile inanmadın değil miBen gs li değilim canım ya tarafsız olarak konuya dahil oldum haklı olabilmek için suç aramaya başladın hemen![]()
![]()
Ahahaha bu söylediğine kendin bile inanmadın değil mi![]()
Hadi iyi geceler
Haiaiahaiahahaaiahahajaajajajajajakajjakajjkaiiaiaijaja
Hükümetin desteklediği doğrudur ama bu diğer İstanbul klüplerinin de nasıl kaydırıldıklarını vergi borçlarının vs. Silindiğini falan da düşünürsek kim daha fazla kayrılıyor acaba. Olan gariban Anadolu klüplerine oluyorIsinamadim gitti bu akbilspora