Şimdi 200 yatırım yapacam kaybetsemde 500 var zaten çekerim herhaldeöder kardes oder takılma boyle seylere
Tm anladım onu ama freesipin kazancından sonra yatırım yapman lazim diyor ona takıldımKardesim sen 200 yatırınca 700 olacak. O 200 u cevireceksin ister kaybet ister kazan 500 cekım talebı vereceksın
300 kardassın uzatma bence odemen hemen gelecek mi bilme dün cok yogundu ama herkese odemişlerTm anladım onu ama freesipin kazancından sonra yatırım yapman lazim diyor ona takıldım
Abi sen freesipin kazancından sonra mi yatırım yaptın yoksa benim gibi mi yaptın
Tm abi eyvallah300 kardassın uzatma bence odemen hemen gelecek mi bilme dün cok yogundu ama herkese odemişler
ben fs kazancını oynadım az odedi 300 yaptım 200 yatırıp 1 x cevirip cektimAbi sen freesipin kazancından sonra mi yatırım yaptın yoksa benim gibi mi yaptın
Bak şimdi anladım işte yani benim freesipin çevrimden sonra 500 yapmamdan yana sıkıntı yok şimdi yaptırsam çekerim eyvallah sağolasınben fs kazancını oynadım az odedi 300 yaptım 200 yatırıp 1 x cevirip cektim
Olur olur kardeşim yatır çevir 500 talep ver herkes öyle yaptı nerdeyseYatırım istiyor freesipin kazancından sonra 200 yatır 1 katı çevir diyor yeni gördüm ben cevrimden sonra 500 yaptım şimdi yatırım yapsam olurmu acaba
EyvallahOlur olur kardeşim yatır çevir 500 talep ver herkes öyle yaptı nerdeyse
Bana yatırdılar 4 saat falan sürdü bayram yoğunluğu var dedilerBetparibu 500 çekim verdim 1 saaten fazla oldu yatmadı hala sağlam sitemi yatırır mi
Yatirim parası arıyorum şuan yatiracamBana yatırdılar 4 saat falan sürdü bayram yoğunluğu var dediler
bonus talep yazılmış direk ofansif yazı yazacagına bonus talepten cark kodu albetplay herkese ekleme yok doğru bilgi yazın mk
Bende aynı durumdayım minimum 100 Max 500 bunun yatırımı olmaması lazimŞimdi aynısını dedi canlı destek freesipin kazancından sonra 200 yatır diyor ama ben kazançtan sonra 500 yaptım yatırım yapmadan şimdi yatirsam 200 ü kaybedince alirmiyim
Bilader adam sana diyorki bedava degil bonus talepten yatırımı olana çark kodu veriyo anliyosun dimibonus talep yazılmış direk ofansif yazı yazacagına bonus talepten cark kodu al
sayın kumarbazlar bu işe dun mu başladınız ben bişey yatırmadım aldım bonusu harcadım ayrıca bu bonuslar tahmin edersin ki bazıları yatırımcı uyelere ozel olabilir bunu da düşününBilader adam sana diyorki bedava degil bonus talepten yatırımı olana çark kodu veriyo anliyosun dimi
İyi bayramlar betparex230.comBetparex güncel lik varmı bir türlü giremedim
İyi bayaramlar tesekurlerİyi bayramlar betparex230.com