Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bayramda Ekleme Yapan Siteleri Yazalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
1,194
113
Nasil kardeşim fenomenbette benim 3 yıl önce 150 bin TL vermedi ancak küçük Mevla öderler
Doğrudur 150 bine çıkmadım hiç maksimum 40 küsür bin çektim belki de dediğin gibi o yüzden sorun yaşamadım hiç bilmiyorum karar sizin görünce paylaşmak istedim.

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
501
257
63
Grandpashabet her üyeye 100fs tanımlamış sadece dede de geçerli 500 yap çek ayıktırayım koşun
Kıyamet kopacağını bilse yinede tanımlamaz dolandırıcılıkta zirve yapmış site kesin yanlışlık olmuştur kral 500 den fazla öderse çek yolluyor enayiler

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
1,194
113
Masterbetting minimum 400 tl yatırıma maksimum 3 bin yatırıma yatırımınızın dörtte birini 5 lira betten baklava oyununda spin veriyor örnek bin lira yatırdın 250 liralık 50 spin 5 betten veriyor, çıkan kazancın bir kat istediğin alanda çevrim var, çarşamba günleri aynı promosyonu yapıyor her hafta o dedede gerçi geçen hafta o promosyona bin lira yatırıp 6 bin çekmiştim baklava oyunu kötü ama çıkan kazancı istediğiniz alanda bir kat çevirmeniz güzel o yüzden paylaşmak istedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...