- 593
- 161
- 43
Bakiye gözüküyor ama cevrimi tamamladin dedi oyunlarda 100tl gözüküyor bu ne la
Kral Şimdi aynı olayı denedik ekleme olmadı haklısınUye olmayin 2 farkki ip den hesab actik iisinede eklnemdi canli destek cevap vermiuor
Teşekkür ederimüye olurken seçmeniz gerekiyorekranda gözüken tek şey olan bonusu
)
şartlar fena değil ben başaramadım hızlı olun yeni site siteyi bilmiyorum
Bu bonusumuzu dilediğiniz alanda herhangi bir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz .
• Çekim işlemi yapabilmeniz için üyelik bakiyenizi minimum 2500₺ yaparak 500₺
Bakiyenizi minimum 5000₺ yaparak maksimum 1000₺ çekim talebi oluşturabilirsiniz.
• Bonusun geçerlilik süresi yedi (7) gündür. Geçerlilik süresi biten bonus ve kazançları geçersiz sayılır.
• Bu promosyondan aynı cihazdan ve IP adresinden açılmış hesaplar, aynı isim yada soy isimle yeni oluşturulmuş hesaplar faydalanamaz
kimlik fotoğrafı felan vermediğin sürece sıkıntı olmaz kankaRtp si çöp kimlik bilgileri verdiğinize degmez dinleyin gardaşınızı
1 katı çevir slotta sonra aviator e girEklediler ama her alanda çıkmıyor mesela ruletlerde yok aviatörde yok bakiye gözükmüyor
Üye olurken seçmeye gerek yok bende öyle birşey çıkmadı üye olunca numarayı doğruların hemen hesaba geçtiArkadaşlar lar üye olurken denemeyi seçin üye olduktan sonra hakkınız olmuyor arkadaş yazmamış ben direk üye oldum hakkımı kaybettim dikkat edin