Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Beşiktaş ve Galatasaray Dolmabahçe'de Kozlarını Paylaşıyor

Erman19931

BEŞİKTAŞ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,181
1,882
113
Biz gerekeni yaptık haftaya fener yenilir hiç şaşmaz ama 🤣

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Samsun yense kesin sampiyondu fiksturde GS liler bile bjk puan kaybederiz diyordu genelde öylede oldu fener herzaman kendi ayagina sikiyor arkadaş sen yen maçını ondan sonra bekle kaybını rakibinin bence hala şans var GS durgundu tamam kırmızının etkiside vardida iy bjk ofsayt olmasaydı maç farklı biterdi zaten hakeden kazandı
Kırmızıdan öncede Beşiktaş çok iyiydi milim ofsayt olmasa 2-0 olsaydı Beşiktaş farka götürürdü maçı
Galatasaray son zamanlarda derbileri oynayamiyor

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
46,743
50,869
113
Kırmızıdan öncede Beşiktaş çok iyiydi milim ofsayt olmasa 2-0 olsaydı Beşiktaş farka götürürdü maçı
Galatasaray son zamanlarda derbileri oynayamiyor
Bundan sonra konuşmalarına dikkat ederler gsli arkadaşlar heralde piyasada hala yoklar :)

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,363
977
113
Neyse bu coğrafya da namağlup şampiyon bellidir, değişmez. Kolay değil m. o işler...

Bu arada yabancı dil bilen bir dost, PAPA'ya mektup yazsın. Rafa Silva AZİZ ilan edilsin asdasdasdasd

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,706
16,701
113
Gs önde diye sarsilmiyor bir geriye duşsun tepetaklak gidecek
İlk yarıdaki aldığı puan farkının kaymağını yiyor Okan
Ben olsam Torera Lemina yapardım orta sahayı
Önlerine Mertens koyardım Osimheni besleyemedi Morata
Mertens büyük maclarda kilit oyuncu
Frankowski yerine de Kaan Ayhani atardım sağ tarafa Kaan Ayhan yerine aldıkları milyon euroluk yazık o Frankowskiye verilen para

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,565
3,267
113
Yawww besiktas daha iyi top oynadi tamam eyvallah dogru soyluyorsunuz buna lafim yokta, kimsede gelip bana yaldir yaldir top oynadi gibi gostermesin yani izledik maci 🤣

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
813
235
43
Okan’dan hoca felan olmaz sezon başında 3 lü oynuyo 4 lüle oynayan bek alıyor sonra 4 lüye geçiyo 3 lüde oynayan ofansif bek alıyor belde

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
74,851
47,174
113
İlk yarıdaki aldığı puan farkının kaymağını yiyor Okan
Ben olsam Torera Lemina yapardım orta sahayı
Önlerine Mertens koyardım Osimheni besleyemedi Morata
Mertens büyük maclarda kilit oyuncu
Frankowski yerine de Kaan Ayhani atardım sağ tarafa Kaan Ayhan yerine aldıkları milyon euroluk yazık o Frankowskiye verilen para
Aynen mertens etkili olurdu ceza sahasi icinde pen alirdi en azindan phahha