- 74,851
- 47,174
- 113
Yok dayi 0 xgGs in pozisyonu varmiydi bugun
Yok dayi 0 xgGs in pozisyonu varmiydi bugun
Kırmızıdan öncede Beşiktaş çok iyiydi milim ofsayt olmasa 2-0 olsaydı Beşiktaş farka götürürdü maçıSamsun yense kesin sampiyondu fiksturde GS liler bile bjk puan kaybederiz diyordu genelde öylede oldu fener herzaman kendi ayagina sikiyor arkadaş sen yen maçını ondan sonra bekle kaybını rakibinin bence hala şans var GS durgundu tamam kırmızının etkiside vardida iy bjk ofsayt olmasaydı maç farklı biterdi zaten hakeden kazandı
Olurmu laaa domaldiya bize nasıl pozisyon yok gsninYok dayi 0 xg
Bundan sonra konuşmalarına dikkat ederler gsli arkadaşlar heralde piyasada hala yoklarKırmızıdan öncede Beşiktaş çok iyiydi milim ofsayt olmasa 2-0 olsaydı Beşiktaş farka götürürdü maçı
Galatasaray son zamanlarda derbileri oynayamiyor
Çarşamba da bizim düğüne bekleriz bacanak 😁Bundan sonra konuşmalarına dikkat ederler gsli arkadaşlar heralde piyasada hala yoklar![]()
Aynen oyle fark yemeyelim diye oynardi mert yemesede ayni o cok frenlediKırmızıdan öncede Beşiktaş çok iyiydi milim ofsayt olmasa 2-0 olsaydı Beşiktaş farka götürürdü maçı
Galatasaray son zamanlarda derbileri oynayamiyor
Okan buruktan hoca olmaz suatimAynen oyle fark yemeyelim diye oynardi mert yemesede ayni o cok frenledi
Gs önde diye sarsilmiyor bir geriye duşsun tepetaklak gidecekOkan buruktan hoca olmaz suatim
Lemina gibi adam yedek oynamaz bu maçta tam ihtiyacı olan adam leminaydi
İlk yarıdaki aldığı puan farkının kaymağını yiyor OkanGs önde diye sarsilmiyor bir geriye duşsun tepetaklak gidecek
Birdaha Türkiye de kimse namağlup şampiyon olamaz çok zorNeyse bu coğrafya da namağlup şampiyon bellidir, değişmez. Kolay değil m. o işler...
Bu arada yabancı dil bilen bir dost, PAPA'ya mektup yazsın. Rafa Silva AZİZ ilan edilsin asdasdasdasd
Aynen mertens etkili olurdu ceza sahasi icinde pen alirdi en azindan phahhaİlk yarıdaki aldığı puan farkının kaymağını yiyor Okan
Ben olsam Torera Lemina yapardım orta sahayı
Önlerine Mertens koyardım Osimheni besleyemedi Morata
Mertens büyük maclarda kilit oyuncu
Frankowski yerine de Kaan Ayhani atardım sağ tarafa Kaan Ayhan yerine aldıkları milyon euroluk yazık o Frankowskiye verilen para
Araya gol pası atardı ceza sahasından gol atar kapanan defansı açar Mertens iyi oyuncu Morata 80 dakika sahada yürüdü Türkiye'ye tatile gelmiş oAynen mertens etkili olurdu ceza sahasi icinde pen alirdi en azindan phahha
Gs sampiyon olamazsa işte her sey tartisilir oyuncular maaş yükü olarak gorulur her sey tersine döner kritik baya suanAraya gol pası atardı ceza sahasından gol atar kapanan defansı açar Mertens iyi oyuncu Morata 80 dakika sahada yürüdü Türkiye'ye tatile gelmiş o