- 561
- 160
- 43
1 dakkada para geldi şaşırdım
20 kuruştan veriyo spinleri üye olup prim vermeyinBetcity | Licensed
betcity100.com
Düzgün yapsın ozamn eleştirisini bonusu paylaşanin da demicek ayrıca sen kimsin buranın ağa babası mi kime ne yazacam sana mi sorcamOğlum yavaş lan ne millete atar gider yapıyorsun? Herkes beğenmek mi zorunda? Bir konu açtın diye herkes konuna kanalize mi olacak? Tabiikde beğenmeyen eleştirisini yapar
Max win mi aldinKendi paramız da şans gelmiyor malisef anlam veremiyorum boynuzlarda max winlwr havada ucusuyor
Afiyet olsunn kardeşim bakın örnek alın adam çevirmis kazanmış 2 paket sigara parası iyilik yapanda kabahatPaylaşım için teşekkürler çekim verildi
Afiyet olsun reisim1 dakkada para geldi şaşırdım
Anlamazlar bunlar istiyor ki deneme bonusu 1000 lira olsun 1 katı çevrim olsun kolay olsun öyle bonus veren ver varsa bana da diyinYani millet çok zor demişte size 250 lira verip 5000 yap 250 yatır 500 çek demiyor 50 lira veriyor 250 yap diyor ki şans meselesi bu ben yaptım şimdi
burda bir konu açtın diye millete salça olma. Laf ediyorsun siteyi eleştirenlere. Kes sesiniDüzgün yapsın ozamn eleştirisini bonusu paylaşanin da demicek ayrıca sen kimsin buranın ağa babası mi kime ne yazacam sana mi sorcam
Kayıtlı üyeye vermiyor kod geçersiz dedi
üye olmaya değmaz 20 kuruştan bonus veren site boş muhabbetten öteye geçmezYeni üyelik oluşturan herkese 222 Freespin eklemesi sağlanmaktadır. Daha önce herhangi bir promosyondan yararlanmış üyeler, bu promosyondan faydalanamaz. Bu promosyon yalnızca yeni üyelere özel olarak sunulmaktadır.
Freespin eklemesi, Pragmatic Play sağlayıcısının Master Joker oyununda geçerlidir. Freespin kazancınızı YALNIZCA Pragmatic Play sağlayıcısındaki oyunlarda kullanabilirsiniz. Farklı bir sağlayıcıya geçilmesi durumunda, tüm kazançlarınız sıfırlanacaktır.
Deneme bonusu ile çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin minimum 250₺ olması ve 50₺ yatırım yapmanız gerekmektedir. Bu durumda, 150₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Çekim sağladıktan sonra, 50₺ yatırımınız ile anapara tek kat çevrim şartını tamamladıktan sonra dilediğiniz gibi çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Deneme bonusundan elde edilen kazançlar yalnızca HAVALE yöntemleriyle çekilebilir. Deneme bonusu kazançları, 3 gün içinde kullanılmazsa sistem tarafından otomatik olarak hesabınızdan silinecektir.
Deneme bonusundan yararlanabilmek için, sitemizde kayıtlı TC kimlik bilgilerinizin doğru olması ve aynı IP üzerinde birden fazla üyelik bulunmaması gerekmektedir. IP çakışması tespit edilen üyelere deneme bonusu verilemez.
Deneme bonusundan doğan kazançların Aviator, SpaceX ve masa oyunlarında kullanılması halinde tüm bakiyeniz sıfırlanacaktır.
BetCity, promosyonun kurallarını değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar. Ayrıca, promosyonun kötüye kullanılması durumunda, kullanıcıya sağlanan bonus iptal edilebilir ve hesabınızda işlem kısıtlaması uygulanabilir.
Kardeşim hayırlı olsun 50 TL 1 katı çevrim varÇekim 2 dk da geldi yatırım yaptığım 50 TL de hesapta bırakıldı makul bir bonus teşekkür ederim paylaşan arkadaşa
Sen olma kardeşim20 kuruştan veriyo spinleri üye olup prim vermeyin
Sen kes sesini kimsin ki sen bana kes sesini diyon onların avukatı misinburda bir konu açtın diye millete salça olma. Laf ediyorsun siteyi eleştirenlere. Kes sesini