Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betcity 222 Freespin Deneme Bonusu

Erdal35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
554
178
43
70 TL verdi 1000 yaptim 900 TL kendi param olsa 1000 olmazdi

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
561
160
43
Kendi paramız da şans gelmiyor malisef anlam veremiyorum boynuzlarda max winlwr havada ucusuyor

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Oğlum yavaş lan ne millete atar gider yapıyorsun? Herkes beğenmek mi zorunda? Bir konu açtın diye herkes konuna kanalize mi olacak? Tabiikde beğenmeyen eleştirisini yapar
Düzgün yapsın ozamn eleştirisini bonusu paylaşanin da demicek ayrıca sen kimsin buranın ağa babası mi kime ne yazacam sana mi sorcam

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Abiler kimse almak zorunda değil iyilik yaptık ama yaramıyor belli işine gelmeyen üye olmaz bu kdar basit

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
147
65
28
Yani millet çok zor demişte size 250 lira verip 5000 yap 250 yatır 500 çek demiyor 50 lira veriyor 250 yap diyor ki şans meselesi bu ben yaptım şimdi
Anlamazlar bunlar istiyor ki deneme bonusu 1000 lira olsun 1 katı çevrim olsun kolay olsun öyle bonus veren ver varsa bana da diyin

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,297
2,536
113
Düzgün yapsın ozamn eleştirisini bonusu paylaşanin da demicek ayrıca sen kimsin buranın ağa babası mi kime ne yazacam sana mi sorcam
burda bir konu açtın diye millete salça olma. Laf ediyorsun siteyi eleştirenlere. Kes sesini

irfanbaba37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
212
87
28
Çekim 2 dk da geldi yatırım yaptığım 50 TL de hesapta bırakıldı makul bir bonus teşekkür ederim paylaşan arkadaşa

Mila74

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20
1
3
Yeni üyelik oluşturan herkese 222 Freespin eklemesi sağlanmaktadır. Daha önce herhangi bir promosyondan yararlanmış üyeler, bu promosyondan faydalanamaz. Bu promosyon yalnızca yeni üyelere özel olarak sunulmaktadır.

Freespin eklemesi, Pragmatic Play sağlayıcısının Master Joker oyununda geçerlidir. Freespin kazancınızı YALNIZCA Pragmatic Play sağlayıcısındaki oyunlarda kullanabilirsiniz. Farklı bir sağlayıcıya geçilmesi durumunda, tüm kazançlarınız sıfırlanacaktır.

Deneme bonusu ile çekim işlemi gerçekleştirebilmeniz için bakiyenizin minimum 250₺ olması ve 50₺ yatırım yapmanız gerekmektedir. Bu durumda, 150₺ çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Çekim sağladıktan sonra, 50₺ yatırımınız ile anapara tek kat çevrim şartını tamamladıktan sonra dilediğiniz gibi çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Deneme bonusundan elde edilen kazançlar yalnızca HAVALE yöntemleriyle çekilebilir. Deneme bonusu kazançları, 3 gün içinde kullanılmazsa sistem tarafından otomatik olarak hesabınızdan silinecektir.

Deneme bonusundan yararlanabilmek için, sitemizde kayıtlı TC kimlik bilgilerinizin doğru olması ve aynı IP üzerinde birden fazla üyelik bulunmaması gerekmektedir. IP çakışması tespit edilen üyelere deneme bonusu verilemez.

Deneme bonusundan doğan kazançların Aviator, SpaceX ve masa oyunlarında kullanılması halinde tüm bakiyeniz sıfırlanacaktır.

BetCity, promosyonun kurallarını değiştirme veya iptal etme hakkını saklı tutar. Ayrıca, promosyonun kötüye kullanılması durumunda, kullanıcıya sağlanan bonus iptal edilebilir ve hesabınızda işlem kısıtlaması uygulanabilir.
üye olmaya değmaz 20 kuruştan bonus veren site boş muhabbetten öteye geçmez