- 4,230
- 1,670
- 113
Firuze şartları sıraladı hemen yol aldı 😁
Egt bulursan sitede oynarsın yok egtEgt oyna belki olur
Yokmu egt kalsin o zaman zaman kaybı verselerde almamEgt bulursan sitede oynarsın yok egt![]()
Spinler 850 tl verdi başka oyuna geçtim 851 tl dahi olmadı 42 saniyede falan bittiYokmu egt kalsin o zaman zaman kaybı verselerde almam
Egt dışında ben slot oynamıyorum pragmatic dünyanın en boş oyunudur zaten egt de bu ay iyi geçirdi bana ama zamanında çok almistimSpinler 850 tl verdi başka oyuna geçtim 851 tl dahi olmadı 42 saniyede falan bitti![]()
Ben deneme ve bonus hariç hiç slot oynamıyorum ve slot oynayanlara özellikle pragmatik de slot oynayanlara şaşırıyorum vallaEgt dışında ben slot oynamıyorum pragmatic dünyanın en boş oyunudur zaten egt de bu ay iyi geçirdi bana ama zamanında çok almistim
Valla jakpock mu kazandim egt de gecen ay 3 liralık dönüyordum 60k kazandim bi umut deniyorum ama olmuyor bende artık zorlamicamBen deneme ve bonus hariç hiç slot oynamıyorum ve slot oynayanlara özellikle pragmatik de slot oynayanlara şaşırıyorum valla![]()
Daha iyileri bizim olsun o zamanValla jakpock mu kazandim egt de gecen ay 3 liralık dönüyordum 60k kazandim bi umut deniyorum ama olmuyor bende artık zorlamicam
Zaten 60 aldim bu ay 50 geri verdim 2 saat önceden 1.5 k kalmıştı o da gitti olmayınca olmuyorDaha iyileri bizim olsun o zaman)
sms özel davet bonusuYıl olmuş 2025 hala canlis destekten borusu almaya çalışıyoruz bo us talep olmayan site mi olur ya
Iste gelde sitelere anlat bunuYıl olmuş 2025 hala canlis destekten borusu almaya çalışıyoruz bo us talep olmayan site mi olur ya
sıradaki kişi sayısına göre temsilci çıkıyor sırada 100 kişiden az kişi varsa sıraya girmek için buton geliyor ben 2dk aralıkla baktım girdimŞimdi üye olduk canlı destekteyim cevaplayan yok musait temsilci yokmuş bekliyoz siz kaç dakkada baglandiniz arkadaslar
2 gündür çok aldım bende ama bugün memphis dallas maçı çok yedi beni inat ettim 7-8 k gitti aynı maçtanZaten 60 aldim bu ay 50 geri verdim 2 saat önceden 1.5 k kalmıştı o da gitti olmayınca olmuyor
Farketmezki sen sitenin yatırımcısı olsan kayıp bonusu almak istesen şimdi bu sikisiklikta 2 saat bağlanmaya calisicansms özel davet bonusu
gerçi doğru ben bonus talep var sandım özel promoları canlıdan istiyoruzdur diye düşündüm talep yokmuşFarketmezki sen sitenin yatırımcısı olsan kayıp bonusu almak istesen şimdi bu sikisiklikta 2 saat bağlanmaya calisican