Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betgol 100 FreeSpin Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brncii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
411
220
43
Desteğe nasıl bağlandınız

Erhan2121

Çok erken yaşlanıyoruz çok geç akıllaniyoruz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,364
4,194
113
Spinler 850 tl verdi başka oyuna geçtim 851 tl dahi olmadı 42 saniyede falan bitti :)
Egt dışında ben slot oynamıyorum pragmatic dünyanın en boş oyunudur zaten egt de bu ay iyi geçirdi bana ama zamanında çok almistim

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,262
2,521
113
Egt dışında ben slot oynamıyorum pragmatic dünyanın en boş oyunudur zaten egt de bu ay iyi geçirdi bana ama zamanında çok almistim
Ben deneme ve bonus hariç hiç slot oynamıyorum ve slot oynayanlara özellikle pragmatik de slot oynayanlara şaşırıyorum valla :)

Erhan2121

Çok erken yaşlanıyoruz çok geç akıllaniyoruz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,364
4,194
113
Ben deneme ve bonus hariç hiç slot oynamıyorum ve slot oynayanlara özellikle pragmatik de slot oynayanlara şaşırıyorum valla :)
Valla jakpock mu kazandim egt de gecen ay 3 liralık dönüyordum 60k kazandim bi umut deniyorum ama olmuyor bende artık zorlamicam

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
339
63
1741400934397.png
20 dkdır bi 1dk oluyor bi 4dk oluyor sırf denemek için bağlandım bitmiyıor

ultraslan177

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
486
139
43
Yıl olmuş 2025 hala canlis destekten borusu almaya çalışıyoruz bo us talep olmayan site mi olur ya

Kerem89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
319
92
28
Şimdi üye olduk canlı destekteyim cevaplayan yok musait temsilci yokmuş bekliyoz siz kaç dakkada baglandiniz arkadaslar

soypatates

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
339
63
Şimdi üye olduk canlı destekteyim cevaplayan yok musait temsilci yokmuş bekliyoz siz kaç dakkada baglandiniz arkadaslar
sıradaki kişi sayısına göre temsilci çıkıyor sırada 100 kişiden az kişi varsa sıraya girmek için buton geliyor ben 2dk aralıkla baktım girdim

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,230
1,670
113
Talep ilettik desteğe şartları söyleyip başından savdi ekleme yok mk bekleki eklensin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...