Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betibas 500 TL Deneme Bonusu

babacan17

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
23
8
Deneme bonusu sayfası açılmayan arkadaşlar başka bir tarayıcı denesin Chrome da açılmadı bendede yandexte açıldı

elzem0761

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58
32
18
250 TL yatırımla ben yatırımlı site sevmim eksik olsunlar

elzem0761

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58
32
18
BETİBAS AÇILDI.. 500 NAKİT DENEME BONUSU Telegram kanalımıza katıl, hemen nakit ödülünü al

https://betibas3.com/tr/promotions

Şartları bilmiyorum
bakiyenizi 5000₺'ye tamamlamanız gerekmektedir.
- 5000₺'ye ulaşan bakiyeniz ile 250₺ yatırım sağladıktan sonra minimum ve maksimum 500₺ çekim yapabilirsiniz. Çekim işleminizden sonra yatırmış olduğunuz 250₺ ile devam edebilir 1x çevrim sonrası kazanç sınırsız olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
- Deneme bonus kazancınız ile anaparanızı birleştirmeniz durumunda deneme bonus max çekim kuralları geçerli olacaktır.
- 500₺ Çevrimsiz Deneme Bonusu başka bir bonus veya yatırım teklifiyle birleştirilemez.
- Aynı IP adresinden veya aynı ad-soyad ile oluşturulmuş, aynı aile bireylerine ait hesaplar bu bonustan tekrar yararlanamaz. Bu durum suistimal olarak değerlendirilir ve bonus aktarımı yapılmaz.
- Doğum tarihi 1970 yılı öncesi olan kullanıcılar yararlanamazlar 😂😂😂 boş site

Yunus6134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
266
34
28
Bonuslara basın karartı ekran gelecek ekrana Bir kere 2 kere basın taleb yerine Atacak sizi taleb edin 10 saniyede çekimi ödedi bankaya

slkbu123

BASKINDA
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
855
241
43
Sadece slotta geçerli slotları çok kötü

cannn

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
58
23
18
Ödeme yapmıyor anlık ve ilerisinde meçhul görünüyor.

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,068
330
83
Bonus talep açılmıor lanet sitede

ynsbkr

Aktif Üye