- 4,686
- 1,718
- 113
Sweet bonanza 100 fs veriyorValla arkadaşlar komik bi bonus ben üye olup almadim ama krizi gelmiş arkadaşlar denemek istiyorsa denesin 😁 ben biraz kilo aldım canliyla
Ekli dosyayı görüntüle 708392Ekli dosyayı görüntüle 708393
😂😅😂 hatta 2000 yapıyım üstünde 100 ben yatırıyım deValla arkadaşlar komik bi bonus ben üye olup almadim ama krizi gelmiş arkadaşlar denemek istiyorsa denesin 😁 ben biraz kilo aldım canliyla
Evet abi insanlar üye oldukca bu bonuslar değişmez ve aynı zamanda saçma sapan ismi duyulmamis sitelerin 40-50 fs yatırım bonusu içinde yatırım yaptikca piyasayi hep aşağı cekiceklerBaşka bir sitelerde buna dahil üye olmayın 2000 yap 200 çek artık Bi anlamı bile yok
Kardeşim adamın harbiden hammaddesisin öyle güzel ta…k geçmişsin ki eli öpülecek adamsın yüzsüz şerefsizler bir de yatırım yapın diyor abi filmlerde gördüğümüz merdiven altı aç köpeklerin olduğu kumarhaneler gerçek hayatta da varmış demekki gerçekten fakir kumarhane ve zengin kumarhane kendini öyle belli ediyor ki 🤣🤣Valla arkadaşlar komik bi bonus ben üye olup almadim ama krizi gelmiş arkadaşlar denemek istiyorsa denesin 😁 ben biraz kilo aldım canliyla