- 10,929
- 4,403
- 113
Yapmıyor tuzak herkes yapior bu bakiyeyi ne oynaşan kazaniyon sistem öyle ayarlamış yatirdiginda da parayı alamiyon tuzakEkli dosyayı görüntüle 759005
ödeme yaparmı yatırım yapılırmı dostlar
Yapmıyor tuzak herkes yapior bu bakiyeyi ne oynaşan kazaniyon sistem öyle ayarlamış yatirdiginda da parayı alamiyon tuzakEkli dosyayı görüntüle 759005
ödeme yaparmı yatırım yapılırmı dostlar
tgleri nebunlar şu Vegas nova diye bir site vardı bunlar onlar beyler, nereden anladın derseniz telegram adresleri vardı bunların ismi bettelekom olmuş yani haberiniz olsun tokatlanmayin
oyunlari acik kolay yapiliyo1 milyonmu yaptn benmi yanls görüyrum
5k yaptım neden bu kadar çabuk oluyo 5bin acabacanlı destek ekliyo ondn snra sks oluyo 5k yapıyonuz 1k yatırıyonuz 2k çekim veriyonuz bettelekom467.com
5k yaptım neden bu kadar çabuk oluyo 5bin acaba
Ben karnıyarık Bette oynuyorum bazende cacıkbet ikiside güzel yillarin sitesicanlı destek ekliyo ondn snra sks oluyo 5k yapıyonuz 1k yatırıyonuz 2k çekim veriyonuz bettelekom467.com
bende acacam site dilobet dilolarla giricezBetcell vardı bettelekom geldi şimdi sırada Vodafonebet var
Çakal konuyu kendin açıyon kendin niye yatırmıyorsun biri yatırsın öderse bende yatırırm kafasındasın dimi 😂😂😂ben 5k yaptımda yatırıp cekmedim simdi soyle bisey var aminisiko yatirip cekenler varmis sanirim
Sen bana hiç ama hiç güven vermedin biliyon mu birader @Daimon bence bu konuyu kitleyin kral kimse pişman olmadan5m oldu cekecem hepsini