Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betvakti 200 FreeSpin veya 200 FreeBet Deneme Bonusu ( Yatırımsız )

Aslan4134

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
407
83
Dolandirici bu siten bulasma odeme falan yapmiyo böyle şanslarını deniyorlar işte para falan alamazsin
Kaç kere red yedin bu siteden.at ekran bi bakayim surekli cekimim var bi kere bile sallamadilar.site babamin sitesi degil ama bilio bilmeden sallamayin

cello06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
23
8
Valla yanlıs anlamayında ödemedi diyen arkadaşlar yüzde yüz :D multinin gazabına uğraşmıştır çekim verdim üstüne 1 çekim daha verdim direk ödedi tek sıkıntı yatırım çekim arası 2 saatmis onu bekledim :) yoksa gayet iyi ödeme yapıyolar konuyu açan arkadaş varolsun.

Pepule065

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
57
23
8
Arkadaşlar şimdi bonustan 3200 yaptım ana bakiyeye 161 tl geçti bunu 10 kat çevirip 500 mü çekicem

G_0658

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
89
25
18
Sıra 26 ya düştü eklenirse yazarım

merdoflu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
220
90
28
1285 Kişilik kuyrukta bekliyorum yarın tanımlanır herhalde

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
560
116
43
cevrim her alanda gecerli mi be bilen biri söylesin

Dejavu0144

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3
0
1
Bu site saatler oldu sadece tek temsilci kerem ve birde akıllı olun beyler bayanlar. Çoğu site hemen bonus talep rai tanıtılıyor. Bu adam sürekli aynı yazıyı yazıp duruyor. Güvenip de para falan yaptırmayın sakin. Site yandaşları da burasıdır kesin. Bende demesi sürekli yazitor 390 anlamadı gitti ne ayak sizce mantıklı mı. Tak diye veriyor siteler bu yok işlem sırası yok yoğunluk hikaye okuyorlar.

Ariso

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
46
52
18
oyun 430 ödedi aviatorde 10 dakka sürmedi cevrimi tamamlamam 2 dakka da payfixle çektim teşekkürler konuyu açana

Darly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
332
63
Saat 3 de talep verdim 1200 kisi vardı simdi bakıyım dedim 300 kalmıs daha