Şartlari okuyun işine gelen alsın almayan boş yapmasin
Boşuna girip internetinizi harcamayın diye buraya attım kuralları.Çekim işlemi yapabilmek için bakiyenizi : 2000 TL’ye ulaştırmanız durumunda 100 TL çekim 4000 TL'ye ulaştırmanız durumunda 200 TL çekim 5000 TL'ye ulaştırmanız durumunda 250 TL çekim yapabilirsiniz
. • Geride kalan bakiye tutarı sıfırlanacaktır.
• Deneme bonusundan sağlanan kazanç yalnızca banka hesabına havale yolu ile çekilebilir.
İnsan utanır şu bonusu paylaşırkenŞartlari okuyun işine gelen alsın almayan boş yapmasin
Allah razı olsun gerçektenBoşuna girip internetinizi harcamayın diye buraya attım kuralları.
İnsan utanır şu bonusu paylaşırken 100 lirayı 200 yapmak daha kolayŞartlari okuyun işine gelen alsın almayan boş yapmasin
Şimdiden 500 kişi üye oldu bile almayın falan hikaye herkes bı umut 3-5 k yaparım zannediyo alacagi en fazla 20-30 lira sonra buraya gelip almayın site şöyle böyle oyunlar kapalı yazılıyor.yani kimse alma diyince almamazlik yapmıyor.bende senle hem fikirim ama olmuyor öyle işte.aksam üstü 5k yaptım çekim verdim gelmedi diyen bile çıkacakŞikayet eden arkadaşlar almayın böylelerine reklam vermeyin abi siteler iyice çılvini çıkarmış git gide b.. çıkmaya başladı
Hangı oyunlarda gecerlıŞartlari okuyun işine gelen alsın almayan boş yapmasin
Utanmaz bunlar ar damarı yokİnsan utanır şu bonusu paylaşırken
Oyun bile soran var 😅🤣🤣Hangı oyunlarda gecerlı
Şahsen bu aralar kod almamayi bile düşünüyorumŞimdiden 500 kişi üye oldu bile almayın falan hikaye herkes bı umut 3-5 k yaparım zannediyo alacagi en fazla 20-30 lira sonra buraya gelip almayın site şöyle böyle oyunlar kapalı yazılıyor.yani kimse alma diyince almamazlik yapmıyor.bende senle hem fikirim ama olmuyor öyle işte.aksam üstü 5k yaptım çekim verdim gelmedi diyen bile çıkacak