- 1,086
- 544
- 113
Sen mi yaptinİşin komik tarafi hep bu sitelerin bonuslarıyla 50k kasa oluyor 🤣
Sen mi yaptinİşin komik tarafi hep bu sitelerin bonuslarıyla 50k kasa oluyor 🤣
Yok ama ne zaman metelige kursun atsak kasa sıp diye 2 3 k oluyor ona ayar oluyomSen mi yaptin
Bak şartlar böyle olsaydı kesin alırdım bu bonusuÇekim işlemi yapabilmek için bakiyenizi : 20.000 TL’ye ulaştırmanız durumunda 100 TL yatırım yapıp 100 tl çekebilirsiniz
reis şimdi canlı destekten geliyorum ufak güncelleme gelmiş siteye kurallardaBak şartlar böyle olsaydı kesin alırdım bu bonusu
link sıkıntılı linke tıklayınca acilmiyoŞartlari okuyun işine gelen alsın almayan boş yapmasin
Simdi oldu iste.süper hemen aliyorumreis şimdi canlı destekten geliyorum ufak güncelleme gelmiş siteye kurallarda
Çekim işlemi yapabilmek için bakiyenizi : 20.000 TL’ye ulaştırmanız durumunda 100 TL yatırım yapıp 5 katı çevirip min max. 50 tl çekim
Bizin millet sövmeyi sever aga, iş beğenmez, asgari ücret beğenmez maaş beğenmez, bonus beğenmez normalŞartları da yazsaydınya şimdi 2 kat sövcekler haklılarda bu arada
Bozdular sitelerde de aidiyet kalmadi mk5000 yap 500 çek devride kapanmış a*k 5000 yap 250 çek kalan 250 de site sahibinin anasının a**na 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Nası ki kimse at dememiş uyuyo millet heralde 😂Yani site size diyor ki sana 5 TL veriyorim bunu 100 yap çek diyor üstüne üstlük bir sürü şart okadar dusen varsa 5 6 kişiye atayım ben zahmet etmeyin üye olmaya