- 23,975
- 14,775
- 113
223 bile oldu
Ante faulu at gözünü swvimmmm
Valla benimde yoktuValla benim umidim yoktu ama geldi sansin vardi
Maç kısır geçse hepten yatarmış .. güzel kupon olmuşValla benim umidim yoktu ama geldi sansin vardi
Airball beklemedik değil 😂Valla benimde yoktu
Şimdi seç seçebilirsen 2 kişi😀Valla benimde yoktu
Hatice bosver neticeye bak😀Maç kısır geçse hepten yatarmış .. güzel kupon olmuş
Guzel oran guzel para tekrar tbrkValla benimde yoktu
Eyw bro tsk ettim@Kashima @Hayat1kumar @Marley15 payco atar mısınız dostlarım.
Arkadaşlar kazancın bakiyesini görüyorsunuz gönül ister hepinize atmak destek verenlere ama konu başından beri takip edenlerden üç kişi seçtim.. Diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
@Shellac won dostum burası
Kesene bereket kardo@Kashima @Hayat1kumar @Marley15 payco atar mısınız dostlarım.
Arkadaşlar kazancın bakiyesini görüyorsunuz gönül ister hepinize atmak destek verenlere ama konu başından beri takip edenlerden üç kişi seçtim.. Diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Kesene bereket knk@Kashima @Hayat1kumar @Marley15 payco atar mısınız dostlarım.
Kesene bereket olsun ilk yorum ve takip ben ama canın sagolsun bol kazançlar@Kashima @Hayat1kumar @Marley15 payco atar mısınız dostlarım.
Reis senin para geldi mi çekim bekliyordunKesene bereket olsun ilk yorum ve takip ben ama canın sagolsun bol kazançlar
Yok aga 5 saat oldu gelmediReis senin para geldi mi çekim bekliyordun
Bet builder olarak ilk kuponum sonuclanmasi ne kadar sürer bilmiyorum sonuçlansın çekim geldiğinde atıcam arkadaşlar.@Kashima @Hayat1kumar @Marley15 payco atar mısınız dostlarım.