Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Black35 | Tekli 2.4K

Kupon Miktarı
2400
Kupon Oranı
2.37

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,580
14,333
113
Tebrikler dost hayrini gor 11 maclarina bi elektrik faturasi yaparmiyiz 😀

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,706
113
Vallahi kendimden çok sevindim Babacan, Geçen Bir Konu Açtın, İnsanın Basireti Bağlanır ya Bir de önü açılır İnşallah Bunlar önünü açar. Şansını daim kılar

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,607
113
Vallahi kendimden çok sevindim Babacan, Geçen Bir Konu Açtın, İnsanın Basireti Bağlanır ya Bir de önü açılır İnşallah Bunlar önünü açar. Şansını daim kılar
Gecen hafta 90k zarar var, bu hafta yavas yavas oynuyorum reis , ne çıkarırsak diye bakiyorum artık, slotlar ve ruletten uzak bi şekilde

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,607
113
Aek kirmizi yedi, valla allahtan ilkyaridan guzel oynadilar 😁

Akinkazim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,443
1,706
113
Gecen hafta 90k zarar var, bu hafta yavas yavas oynuyorum reis , ne çıkarırsak diye bakiyorum artık, slotlar ve ruletten uzak bi şekilde
Senin bu sistem temiz İnanarak güvenerek bir de altyapın da var ufak ufak katla git baba, Sen işini bilirsin Bu işler aynı Borsa gibi Bir ivmesi var. Gelmediğinde kurşun döksen değil Zemzem suyuna girsen Gelmiyor bu illet yapmıyor. Ama temiz rahat hafif bi serinlik olunca Yürü ya kulum diyor Rabbim. Slotlar çöp , Anazlizlerin Mis gibi. Yürü be kanka durma sakın Koş hatta 🧿 😂

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,607
113
Senin bu sistem temiz İnanarak güvenerek bir de altyapın da var ufak ufak katla git baba, Sen işini bilirsin Bu işler aynı Borsa gibi Bir ivmesi var. Gelmediğinde kurşun döksen değil Zemzem suyuna girsen Gelmiyor bu illet yapmıyor. Ama temiz rahat hafif bi serinlik olunca Yürü ya kulum diyor Rabbim. Slotlar çöp , Anazlizlerin Mis gibi. Yürü be kanka durma sakın Koş hatta 🧿 😂
Ahsjajsh hahah gaza geldim bak

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,580
14,333
113
Agzından bal damlıyor dost 😀

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,580
14,333
113
Harbiden ucu ucuna olmus valla dk 90 oldu sut 5de halen