- 14,580
- 14,333
- 113
Tebrikler dost hayrini gor 11 maclarina bi elektrik faturasi yaparmiyiz 😀
O neden kanka , iki kuponda aynı 😂Canına kurban Sağolasın Kanka, İşin gücün rast gitsin ben brighton un da gelmesi peşindeyim 😂
O zaman temiz Ben onu brighton okudum Ya 😂😂O neden kanka , iki kuponda aynı 😂
Gecen hafta 90k zarar var, bu hafta yavas yavas oynuyorum reis , ne çıkarırsak diye bakiyorum artık, slotlar ve ruletten uzak bi şekildeVallahi kendimden çok sevindim Babacan, Geçen Bir Konu Açtın, İnsanın Basireti Bağlanır ya Bir de önü açılır İnşallah Bunlar önünü açar. Şansını daim kılar
Senin bu sistem temiz İnanarak güvenerek bir de altyapın da var ufak ufak katla git baba, Sen işini bilirsin Bu işler aynı Borsa gibi Bir ivmesi var. Gelmediğinde kurşun döksen değil Zemzem suyuna girsen Gelmiyor bu illet yapmıyor. Ama temiz rahat hafif bi serinlik olunca Yürü ya kulum diyor Rabbim. Slotlar çöp , Anazlizlerin Mis gibi. Yürü be kanka durma sakın Koş hatta 🧿 😂Gecen hafta 90k zarar var, bu hafta yavas yavas oynuyorum reis , ne çıkarırsak diye bakiyorum artık, slotlar ve ruletten uzak bi şekilde
Ahsjajsh hahah gaza geldim bakSenin bu sistem temiz İnanarak güvenerek bir de altyapın da var ufak ufak katla git baba, Sen işini bilirsin Bu işler aynı Borsa gibi Bir ivmesi var. Gelmediğinde kurşun döksen değil Zemzem suyuna girsen Gelmiyor bu illet yapmıyor. Ama temiz rahat hafif bi serinlik olunca Yürü ya kulum diyor Rabbim. Slotlar çöp , Anazlizlerin Mis gibi. Yürü be kanka durma sakın Koş hatta 🧿 😂
Tebrikler kardeşim sevindim adına.
Agzından bal damlıyor dost 😀Senin bu sistem temiz İnanarak güvenerek bir de altyapın da var ufak ufak katla git baba, Sen işini bilirsin Bu işler aynı Borsa gibi Bir ivmesi var. Gelmediğinde kurşun döksen değil Zemzem suyuna girsen Gelmiyor bu illet yapmıyor. Ama temiz rahat hafif bi serinlik olunca Yürü ya kulum diyor Rabbim. Slotlar çöp , Anazlizlerin Mis gibi. Yürü be kanka durma sakın Koş hatta 🧿 😂
Sağolasın kankaTebrikler kardeşim sevindim adına.
Dakika 48de 5 isabetli sut cikti dahada kurudu , şans bizim yanımızda oldu vallaHarbiden ucu ucuna olmus valla dk 90 oldu sut 5de halen
Hakket 5 e kitlenmiş kalmış 😂 Paçayı Ucuz Yırttık 😂Dakika 48de 5 isabetli sut cikti dahada kurudu , şans bizim yanımızda oldu valla
tebrikler Dost @Enişte unutmaDakika 48de 5 isabetli sut cikti dahada kurudu , şans bizim yanımızda oldu valla
Gözükmüyor kendisi, denk düşersek olurtebrikler Dost @Enişte unutma
Buyur dost biz burdayız arayan bulurGözükmüyor kendisi, denk düşersek olur
Adamin kulaginami fisildadin burdaymis 😁tebrikler Dost @Enişte unutma