- 2,182
- 1,431
- 113
Olur @Aktas25 liste sendeDostum o yapsa olur mu işteyim ben
Olur @Aktas25 liste sendeDostum o yapsa olur mu işteyim ben
Tmm dost ama 5 kişi demişsin ben hariç 4 kişi kalıyor onu nasıl yapayim bide ferdi kaldi 3 kisiOlur @Aktas25 liste sende
Kank İsveç'i takip ederken diğer maç gitmiş aklımdan o yüzden görür görmez yazdım 🤣Dost çok geç kaldın la
Sen dahil 5 kisi liste tam 5 kisi olsunTmm dost ama 5 kişi demişsin ben hariç 4 kişi kalıyor onu nasıl yapayim
Bol şansTakip eden sans dileyen hedefe ulasirsak benden haclik
O zamn ben kendim mi seçeyim kalan 4 kişi okey misin sen ona göre alcamSen dahil 5 kisi liste tam 5 kisi olsun
Evet sen varsın kalan 4 ü ayarla @ferdikadıoğlu da olsun listedeO zamn ben kendim mi seçeyim kalan 4 kişi okey misin sen ona göre alcam
Baştan beri takip ettik ama senin seçtiğin adamlar olacak muhtemelEvet sen varsın kalan 4 ü ayarla @ferdikadıoğlu da olsun listede
Tmmdr roll sahibi sensin ne dersen o kimse alınıp darilmasjn banaEvet sen varsın kalan 4 ü ayarla @ferdikadıoğlu da olsun listede
takip edenlerden yapcağına şüphe yokTmmdr roll sahibi sensin ne dersen o kimse alınıp darilmasjn bana
Sen bak baştan beri takip edenlereTmmdr roll sahibi sensin ne dersen o kimse alınıp darilmasjn bana
Dostum 2 kisiyi sectim ben onlarda takip edenlerden 3 kiside takip edenlersen secilcek haksizlik olmaz merak etme bende bakicam kim takip etmis diye bide insallah patlamayiz son macta simdiden yaptik daBaştan beri takip ettik ama senin seçtiğin adamlar olacak muhtemel
Bol şanslarDostum 2 kisiyi sectim ben onlarda takip edenlerden 3 kiside takip edenlersen secilcek haksizlik olmaz merak etme bende bakicam kim takip etmis diye bide insallah patlamayiz son macta simdiden yaptik da
Neye gülüyorsun acaba?Profil fotosunu değişmem iyi olmuş başladı yine 🤣🤣🤣🤣
Bnce şuan ona geek yoktu boşuna heveslenmis olcaklarDostum 2 kisiyi sectim ben onlarda takip edenlerden 3 kiside takip edenlersen secilcek haksizlik olmaz merak etme bende bakicam kim takip etmis diye bide insallah patlamayiz son macta simdiden yaptik da
Hiiiç kank öylesine olacakla öleceğe çare yok kank alnımızda ne yazıyosa oNeye gülüyorsun acaba?
Tsak geçer gibi tepkin vardı ondan dedimHiiiç kank öylesine olacakla öleceğe çare yok kank alnımızda ne yazıyosa o