- 3,070
- 2,140
- 113
Vallahi anlamadım banada 220 çıktı tam400 lira ciktila sakami
Vallahi anlamadım banada 220 çıktı tam400 lira ciktila sakami
Teşekkürler 300 e 1.500 tl veriyor güzel özel oran 😄😄Şu şekil düşündük isteyen kafasina yatan oynasin memphis maci yerine okla üstte denenebilir ama ben bunu tercih edEkli dosyayı görüntüle 754250erdim
Güzel maçlar varBeyler nba saglam tahmin olan varmi 3 5 alirsak bseyler dagitalim
orlando 4.5 dan acmisŞu şekil düşündük isteyen kafasina yatan oynasin memphis maci yerine okla üstte denenebilir ama ben bunu tercih edEkli dosyayı görüntüle 754250erdim
Mac önü vardi o da alinir yenerse o da gelir gibi en kotu faullerleorlando 4.5 dan acmis
iy 1.5 koydumMac önü vardi o da alinir yenerse o da gelir gibi en kotu faullerle
Bol sans ben ms koyardim her turlu baslangiclar supriz olabiliyor bayaiy 1.5 koydum
Curry yok galiba olmayışı 100 altına düşmesini engellemez gibi gene de bol şans herkeseŞu şekil düşündük isteyen kafasina yatan oynasin memphis maci yerine okla üstte denenebilir ama ben bunu tercih edEkli dosyayı görüntüle 754250erdim
Belirsiz ama bencede olmasada 100 atarCurry yok galiba olmayışı 100 altına düşmesini engellemez gibi gene de bol şans herkese