Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling brncii / Kasa 150 Hedef 15K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brncii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
410
220
43
Merhaba forum üyeleri 150 tl kasa ile en az iki maç kombine ve 2-3 oran arası her kazanç sonrası kasa basılarak ilerlemeyi hedef olarak koydum konu açıldıktan sonra 2 saat içinde konuma beğeni atan kişiler arasından hedefim sonrası ödül vermeyi düşünüyorum şans dileyin 🍀
İlk kupon yapıldı 👇IMG_1028.png

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,069
53,660
113
Merhaba forum üyeleri 150 tl kasa ile en az iki maç kombine ve 2-3 oran arası her kazanç sonrası kasa basılarak ilerlemeyi hedef olarak koydum konu açıldıktan sonra 2 saat içinde konuma beğeni atan kişiler arasından hedefim sonrası ödül vermeyi düşünüyorum şans dileyin 🍀
İlk kupon yapıldı 👇Ekli dosyayı görüntüle 715373
Bol sans

yakup1997

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,858
2,724
113
Bolsanslar

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,000
1,190
113
Bol şans. Allah gönlüne göre versin.

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,077
73,365
113
Geçmiş olsun reis KONU KİLİT. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...