- 11,269
- 7,653
- 113
Cevap verse anlicaz
Ekli dosyalar
-
403.4 KB Görüntüleme: 17
Kara parayi bu şekilde üyelerden yatırım toplayarak akliyor olabilirler miBi sıkıntı var bu işte veya bu arkadaş herhalde aracı kurum oluyor sen 20 yollicaksın foruma 30 yazınca bu kişi sistemden onay verecek herhalde bi bakalım destek ne dicek
Çözemedim bende destek cevap vermiyorKara parayi bu şekilde üyelerden yatırım toplayarak akliyor olabilirler mi
1xbet herkes görsün düşmeyin@YoXuL sahte kanka engelle gitsin
Yapacağı şeyi buldum sanırım@YoXuL sahte kanka engelle gitsin
Ney agaYapacağı şeyi buldum sanırım
Engelledi beni oç@YoXuL sahte kanka engelle gitsin
MantıklıSenin adın soyadinla hesap acip yatırım yapacaklar sen 20 yatircan 30 yazcan talebe o ise 20 binlik talep accak
%90 dediğim şekilSs istemiş bence hesabı çalacak bu kişi
Vayyy çakallara bak helal kardeşSenin adın soyadinla hesap acip yatırım yapacaklar sen 20 yatircan 30 yazcan talebe o ise 20 binlik talep accak
Öyle yapsa çekimi nasıl yapacak agaSenin adın soyadinla hesap acip yatırım yapacaklar sen 20 yatircan 30 yazcan talebe o ise 20 binlik talep accak
İbne engelledi beni bu işin ibneligini öğrenmeliyiz. Doğru dedin çekimi nasıl yapacakÖyle yapsa çekimi nasıl yapacak aga
Onun da kolayı var 1xbette çekim son yatırdığın yöntemle yapılıyor yatırır kriptodan 1000 TL çeker hepsiniÖyle yapsa çekimi nasıl yapacak aga
Bizi direk cezaevine koyarlar bulaşmayalım hiç 😁İbne engelledi beni bu işin ibneligini öğrenmeliyiz. Doğru dedin çekimi nasıl yapacak
Bulur olm bunu düşünen adam o işi mi çözemicekÖyle yapsa çekimi nasıl yapacak aga