- 1,013
- 196
- 63
1. Teklif i anladım hadi 2.yede yoklarsin Zarf atarsın da 5 kere de ne bu kardeşim komisyon aliyo herhalde yatırım yaptirdiginin başına yoksa bu ısrar aşık usandırırOdeonbet happy hours varmış 5K yatırıp canlı desteğe bağlandım öyle bir darladı ki çıkıp ulan sahte site mi acaba diye kontrol ettim.Resmen 5 dk uğraştım ikna etmek için ekstra yatırım yapmayacağıma bu neyin ısrarı kardeşim ya 😃
Ekli dosyayı görüntüle 750982
Ekli dosyayı görüntüle 750983
Ekli dosyayı görüntüle 750984
Adam resmen yasayarak anlattı 🤣Nosunu alsaydın bence knk akşam sıkerdın karıyı kırbacı karıya vururken kaç para yatırım yapmamı istersin diyip diyip kırbacı koycaktın karpuzuna
Kazanmış keşke yatirmasaydi diyodur şimdi siteYani diyor ki bizim siteye bu ara yatırım girmiyor aç köpeklerden itten beter haldeyiz 5k daha yatır sonra kaybet gel söv hem cebimize 3 kuruş para girsin hemde biraz küfür işitelim
İyi yapmışsın yüksek bakiyeyi odememe ihtimalleri var tebriklerNolur nolmaz diye fazla yükseltemedim yemedi valla kıllandım baya 😅 Dipnot: gerçekten Meral olsa +5K köpeği olsun da Meral görünümlü Haydar yazan düşer miyiz bu tuzağa be Baba 😄
Ekli dosyayı görüntüle 750987
Dost sen böyle değildin ya üslup değişmiş senin görmeyeliNosunu alsaydın bence knk akşam sıkerdın karıyı kırbacı karıya vururken kaç para yatırım yapmamı istersin diyip diyip kırbacı koycaktın karpuzuna
Sorma dost bu sıralar baya kötüyümDost sen böyle değildin ya üslup değişmiş senin görmeyeli
Sen nerelerdeydin dost bayadır görmüyordumDost sen böyle değildin ya üslup değişmiş senin görmeyeli