Sıkıntı büyük müdür nabicaz bakalım hayırlısıOnunda alacaklilar kapisana dayanmis dost tefeciye gittiydi en son simdi gelir verir adresi
Sıkıntı büyük müdür nabicaz bakalım hayırlısıOnunda alacaklilar kapisana dayanmis dost tefeciye gittiydi en son simdi gelir verir adresi
Yapıcak iş basit dost ciddi söylim eğer çok borcun varsa kumari birakma o borc baska turlu odenmez hatta daha da borca gir yuksekden dene sansibiSıkıntı büyük müdür nabicaz bakalım hayırlısı
Tefeciden borç alsın demedim ama eğer borcuda çoksa ödesede bitmez zaten keydine mi para ayirsin borc mu odesin kumar oynamadan borc morc odenmez ben onu biliyomBorç kumarla hiç ödenmez borcu borçlada kapatma dost tefeci cart curt hiç bulaşma o noktaya geldiysen onlara bulaşana kadar kafana sık ailen daha az üzülür
1 dakika boş lazim yoksa easy lose oldukAdım 2
Fark fazla 2 dakika atsalar bile son 1 dakika boş geçerler diye alt aldık umarım acele etmemişizdir bol şans Ekli dosyayı görüntüle 758650
Şurda bir kişi de çıksın desinki kumardan kazandım borç ödedim artıdayım diye diyemez hiçkimse kumardan kârda değildir ve senin mantıkla borç 10 sa 1 ay sonra 20 olurTefeciden borç alsın demedim ama eğer borcuda çoksa ödesede bitmez zaten keydine mi para ayirsin borc mu odesin kumar oynamadan borc morc odenmez ben onu biliyom
Kumardan karda degilim ama 1 hafta once 120k borc kapattim kumarlaŞurda bir kişi de çıksın desinki kumardan kazandım borç ödedim artıdayım diye diyemez hiçkimse kumardan kârda değildir ve senin mantıkla borç 10 sa 1 ay sonra 20 olur
Farka yatarlar kasmazlar diye düşündük dost sağlık olsun denemiş olduk hiç yoktan12 sayiya yatar zor gibi la
3 dk var 10 sayi cok zor gibime geliyoAdım 2
Fark fazla 2 dakika atsalar bile son 1 dakika boş geçerler diye alt aldık umarım acele etmemişizdir bol şans Ekli dosyayı görüntüle 758650
Denemeden bilemezsin dedigin gibiFarka yatarlar kasmazlar diye düşündük dost sağlık olsun denemiş olduk hiç yoktan