Aynen benim 10 k oldu 1k çekim verdim yarım saat oldu ödenmediBenim hesap 9 k oldu 900 tlmi talep verebiliyorum
Aynen benim 10 k oldu 1k çekim verdim yarım saat oldu ödenmediBenim hesap 9 k oldu 900 tlmi talep verebiliyorum
Egt dijital devam etNerde yaptiniz dostlar
Benim kasa 2.5k nerde devam edim sizce
hiç yatırım yapmadıysan yapma benden tavsiyedigitain altyapı büro olmasını tuttum fakat promosyon şartları çok ağır üstelik otomatik bonus talep var deneme bonusu talebi sonuçlanmıyor otomatik talebin ne anlamı kaldı manuel kontrol edildikten sonra kalitesi,kalibresi düşük gibi geldi bana deneme bonusu ile işim olmaz maksat deneyimlemek sınıfta kaldı denemektende vazgeçtim deneme bonusunu eklemekten aciz bürodan hayır gelmez ilk sınavında geçersiz not aldı.
Allahım sana geliyorummmmm5000 oluncaa cekim verebiliozmu yani kac olarak
kesinlikle katılıyorum sorun yumağı alelacele kurulmuş basit bir büro ne mail ne gsm aktivasyonu çalışıyor yatırım yapıp sorun yaşamak muhtemel benden uzak olsunlarhiç yatırım yapmadıysan yapma benden tavsiye
de keçiören yarınmış bakamdık tariheilk maç geldi kasımpaşa ilk yarı atarsa keçiören 1.5 üst olursa çekim veririm
500 cektiriyor ben 600 talep verdim iptal etti 500 verin diyorAynen benim 10 k oldu 1k çekim verdim yarım saat oldu ödenmedi
Bol şans kralÜyelik yok deniyelim😃