- 38
- 41
- 18
İnan site hakkında en ufak bir fikrim yokÖdeme yapmıyor
İnan site hakkında en ufak bir fikrim yokÖdeme yapmıyor
Yazmışsın ya paylaşan olmamış diyeSen neyin tartışmasını yapıyorsun ki şuan benim paylaşmış olmam sana neden dert oldu niye illa yorum yapıp bir şey kanıtlama çabasına girdin onu anlamadım?
inanmayan olur diye atıyım dedim ss ama genede dikkat edin siteleredün 20k çekim ilettim 16k çekebildim 40katı kuralı varmış 400 yatırmıştım kendi paramla 16k ödedi firma
1000 yapip 100 yatirip 300 cekip eziyetmi çektin dost10 dk da cekim geldi saglam bence
300 tl bonus veriyo normaldir bu kural ne yapması lazım söyler misin bana direkt hesabına para mı atsın kaç bin kişi hesap açıyor 5 e katla 200 tl kar sana diyo site1000 yapip 100 yatirip 300 cekip eziyetmi çektin dost
100 lira yatirimi 500 yapmasi faha kolay 1000 yapmasindan300 tl bonus veriyo normaldir bu kural ne yapması lazım söyler misin bana direkt hesabına para mı atsın kaç bin kişi hesap açıyor 5 e katla 200 tl kar sana diyo site
Bizim tr de deneme bonusuna 1k 2k bedava atsın site olarak bakılıyor adı üstünde deneme bonusu
250 spin 25 kuruştan vermemiş ki adamlar 300 nakit vermiş
Öyle de orda yatırıp oynuyorsun burda giderse gider bir şey kaybetmiyorsun 300 bonus nakit normaldir leş spin olsa haklısın100 lira yatirimi 500 yapmasi faha kolay 1000 yapmasindan
Görmemiş dikkat etmemiş olma ihtimali var değil mi ayrıca Site yönetimi gerekli gördüğü yerde paylaşımı siler veya beni düzeltirYazmışsın ya paylaşan olmamış diye
Anlamdim ben sitede yatırım istiyor siz yok istemiyor mu anlatasin biri bunu6 dakkada çekim verildi 😄😛
Yatırım istiyor tabiAnlamdim ben sitede yatırım istiyor siz yok istemiyor mu anlatasin biri bunu
Ödedi çoğu kişiye niye kapansın konu100 TL yatırım şartı kapatın gitsin konuyu ödeme yapmazsa dolandırıcılığa alet olmayin