- 1,092
- 405
- 83
Geldin okudun çıktın alıp almamak sana kalmış paylaşın arkadaş belki ben alacam sizene isteyen alsın konu başlığında almayanı dikerler diye bişey yok!!
sövenlerin hepsi çoktan bonusu alıp oynamıştır bileGeldin okudun çıktın alıp almamak sana kalmış paylaşın arkadaş belki ben alacam sizene isteyen alsın konu başlığında almayanı dikerler diye bişey yok!!
Burda kuraldır sövüp destekten sıra almak çünkü destekte sorarlar sövdünüz mü yoksa bonus yok diye🤣🤣sövenlerin hepsi çoktan bonusu alıp oynamıştır bile![]()
bıyıkların reel mi baya iyiymişSövenler şuan bonus kuyruğunda çok garip adamlar varya forumda
Bende okumadım promosyonu başka sağlayıcılarda oynadım acaba verirmiKasa 3k oldu 100 atıp 300 çekecem deneyelim ne olacak
Dene haber ver kral banada ☺Kasa 3k oldu 100 atıp 300 çekecem deneyelim ne olacak
Bende veren oyından kaçtım 3 oyundan denedim 1k aldığım yerden kaçtım 2k 3k derken hedefe ulaştık ama bölümü geçemiyoruz 100₺ bekliyoruz mesaj gelirse bildirimArkadaşın emeği için deneyelim dedik 3000₺ hiç bu kadar basit olmamıştı 😂
Hayır dostum bağırım çağıran arkadaşlar parayı ağaçtan topluyor ondanMilletin aklindaki bonus ne acaba ? 1000 deneme bonusu pragmaticte her cevrimde spine giriş ve x1000 verme şartıyla sınırsız çekim mi ?
Hoşuna giden alır gitmeyen almaz. Yok sitenin adamı yok sövmek lazım bilmem ne ? Deneme bonusu alamadığımız site kaldimi ? Denemeler bitti promo kovaliyorsunuz çoğunuz forumun çoğu yerini okuyorum milletilyarder gibi takılıyor ama promo kod kovalıyor deneme bonus kovalıyor.
Hoşunuza gitmeyen o almayın arkadaşlar. Bu kadar basit bak. Gerek yok gerginliğe bol şanslar hepinize.
Afiyet olsun hacımCekim geldi beyler , @Demiirhn teşekkürler
Shellac bu 18 yaş altı kafadaki elemanlara da bi çözüm bulamaz miyiz daha millet konuyu açar açmaz yazmak için yazıyorlar
Tahrik ediyorlar insanı forumdan soğudumShellac bu 18 yaş altı kafadaki elemanlara da bi çözüm bulamaz miyiz daha millet konuyu açar açmaz yazmak için yazıyorlar