- 5,827
- 3,822
- 113
Valla bu kupon evin ibneliğine gitti harbi yense lider olacak 90 dakika top oynamadi
Dakika 60 dan beri 1 şut mu ne çekti salak ev10 kere rakip ceza sahasına girememiş bide rakip son sırada enteresan valla
24 attılar 2 şuttwn gitti malesefüzücü dostum 3 şuttan
İkinci yari rakip cezasahisana girmemiş 0 gozukuyor harbiden komedi gibiDakika 60 dan beri 1 şut mu ne çekti salak ev
Cok gecmis olsun dost büyük talihsizlik valla dep 17 sut atmış ama kupon kaybetmiş sağlık olsun artık dicek kelime bulamıyorumGol makinesi takım son sıradaki takıma ikinci yarı 2 şut attı. Son 30dk 1 şut attı heralde![]()
Şansına dürteyim 6k bozsaydin NBA'de katlardin belki diyecemde nasip değilmiş geçmiş olsunGol makinesi takım son sıradaki takıma ikinci yarı 2 şut attı. Son 30dk 1 şut attı heralde![]()
sağol dost takip ettiğin için. yarın yine denicez 1,3dan yatacağımıza böyle kuponlar daha mantıklıCok gecmis olsun dost büyük talihsizlik valla dep 17 sut atmış ama kupon kaybetmiş sağlık olsun artık dicek kelime bulamıyorum
Aynen bu sekil daha mantıklı getirisi çok daha fazla yarina sansin bol olsun bugün kötü gitti yarina gelir umarımsağol dost takip ettiğin için. yarın yine denicez 1,3dan yatacağımıza böyle kuponlar daha mantıklı
Keşke dinleseydin-----Keşke bozsaydım----
Şurda kalsın
30k verrn kupona 6.5 k Boz'un çok kötüymüş gercektencok haklısın dostŞut özürlüsü deplasman takımı o yüzden umudum yok ama 6.5K veriyor bozmaya. O sebeple mecur bekliyecez artık.
Tebrikler dost daim olsun
Yarasın 😉
Bu şut işi iyimiş valla 😅