- 2,798
- 7,364
- 113
Zaten bozdurma yani şöyle düşün gol 7.şuthayır dost
Buna da bol şansŞuttan yattık bir kaç ne alsak o kar bu maçta artık
Ekli dosyayı görüntüle 756877
Dost peru liginden tut Jamaika ligine kadar sut oynarım senelerdir. Maçın gelmeyeceği sahadaki oyundan çok belli oluyor. Ev yeseydi ilk golü umut vardıSut gelir cogunluklan yeterki kaleye doğru sut çeksinler bloklanan sutlar da sayılıyor ben sürekli ucl olduğunda oynuyorum çok keyifli
bu geldi dostBuna da bol şans
Bende diyorum ya ucl harici korkudan sut bahsi alamiyorum baska takımlara ucl izlerken keyifli ikinci yari 16 mi kaldiDost peru liginden tut Jamaika ligine kadar sut oynarım senelerdir. Maçın gelmeyeceği sahadaki oyundan çok belli oluyor. Ev yeseydi ilk golü umut vardı
neyse en azından var biraz daha kasan, şut gelir diye düşünüyorum ben bazen bi pozisyon oluyor 4-5 şut çıkıyor karsmbolebu geldi dost
evet 16 kaldıBende diyorum ya ucl harici korkudan sut bahsi alamiyorum baska takımlara ucl izlerken keyifli ikinci yari 16 mi kaldi
Dep 4 maçtır golu yok erken golu bulursa rahat gelir depin gol bulması lazım ev ilk yari 4 şutta kalmis yerse en az 10 sut çeker şansına artik isallah gelirevet 16 kaldı
Bunada bol şans dostum bütün tuşlara basmissinEv gol yerse yenmek için şut atar yemezse şut gelmez teselli bu kupon gelir
Ekli dosyayı görüntüle 756880
Ev gol yerse yenmek için şut atar yemezse şut gelmez teselli bu kupon gelir
Maçı chicago kazanıp en az 26 şut çıkarsa mahallenin davulcusu bu bayram biz oluruzEv gol yerse yenmek için şut atar yemezse şut gelmez teselli bu kupon gelir
durum onu gerektirdi dost tesekkürlerBunada bol şans dostum bütün tuşlara basmissin
efsane olur dur bakalımMaçı chicago kazanıp en az 26 şut çıkarsa mahallenin davulcusu bu bayram biz oluruz
bakalım kalemi kağıdı hazırladık maçı izlicez artık 😅efsane olur dur bakalım
Ramazan bitti egecim davulcu mu kaldıMaçı chicago kazanıp en az 26 şut çıkarsa mahallenin davulcusu bu bayram biz oluruz
Parayı bayramın birinci günü topluyorlar ya dost ona gönderme yaptımRamazan bitti egecim davulcu mu kaldı