- 76,141
- 82,971
- 113
Çektiğin gibi halledicen o isi yoksa cekeyim bu dursun sununla oynarim olmuyo gittimi 5 dk da patatesEn azından borç varsa ufaktan bir yeri kapatıyorsun sitede durunca o şansında olmuyor. Fakirin parası cebinde olacak arkadaş
Çektiğin gibi halledicen o isi yoksa cekeyim bu dursun sununla oynarim olmuyo gittimi 5 dk da patatesEn azından borç varsa ufaktan bir yeri kapatıyorsun sitede durunca o şansında olmuyor. Fakirin parası cebinde olacak arkadaş
Aynen dediğin gibi şuan çeksende işe yaramaz pazartesiye kadar parayıda eline alamazsın. Fatura vs ne varsa hallettin hallettin yoksa mokokoÇektiğin gibi halledicen o isi yoksa cekeyim bu dursun sununla oynarim olmuyo gittimi 5 dk da patates
O yuzden bizden bi cacık olmaz abi 😁Aynen dediğin gibi şuan çeksende işe yaramaz pazartesiye kadar parayıda eline alamazsın. Fatura vs ne varsa hallettin hallettin yoksa mokoko
Bunlar gol mol atamaz beceriksizlerArkadaşlar 2.yarılar başladı eller kelepçe sıkalım elleri gol olmasın sakın)
Katılıyorum 😁😁😁O yuzden bizden bi cacık olmaz abi
Valla sende bu şans varken üst olsa bile bu maçlar Yıldırım düşer sahaya maç iptal olur alırsın gene paranı 😂😂Arkadaşlar 2.yarılar başladı eller kelepçe sıkalım elleri gol olmasın sakın)
puhahhah sesli güldüm allah seni ne yapmasınValla sende bu şans varken üst olsa bile bu maçlar Yıldırım düşer sahaya maç iptal olur alırsın gene paranı
Onunla işi bitti adamın parayı harcadı bile 😁😁Middlesborugh birazdan 3 luycek
Bol şans bakalımBu wonnn Sıradaki analiz kuponum. Bu da güzel gidiyor tahminim gelecektir..
Ekli dosyayı görüntüle 115006
Aynen o maç isterse böyle bitsin şuan Norwich - Barnsley ve Hull City - Charlton takipteyim sadece.Onunla işi bitti adamın parayı harcadı bile
Takip etme sen oldu bil 😁Aynen o maç isterse böyle bitsin şuan Norwich - Barnsley ve Hull City - Charlton takipteyim sadece.
ne 2 golü Norwich 1 gol daha çakarsa yatıyoz. Ama bende zannetmiyorum böyle bitecek.Gol oldu ama sıkıntı yok 2 gol daha ckmaz