- 11,439
- 4,487
- 113
Eyvallah gardaşım cansınBende onu dedim işte sözüm sana değil canını yerim gardaşım
Eyvallah gardaşım cansınBende onu dedim işte sözüm sana değil canını yerim gardaşım
Kanka o saatte maç yoktu hata ettik sormaBırak şu slotu beee
Sabredebilsek zaten zenginizKanka o saatte maç yoktu hata ettik sorma
Bencede ama 100x.de.o miktar ödenmez beSabredebilsek zaten zenginiz
Ozelden kendisi atmis bana ilk defa burda birisinden etkinlik disi bisey aldm para biter elbet ins hemen bitirmezde dm kutum yandgnda o arkadasa aninda yardmci olurm cok sasirtti beni sadece rollerime.gelirdi muhabbetmde yoktuO foruma verdi de şahsın birisi kendi arkadaşlarına verdi ne eski üye gözetildi ne aktif üye 500 mesajı olan adama bile verdi dağıtan kişi
Şans iste kankaBencede ama 100x.de.o miktar ödenmez be
Bende öyle olurda işi düşerse seve seve yardımcı olurumOzelden kendisi atmis bana ilk defa burda birisinden etkinlik disi bisey aldm para biter elbet ins hemen bitirmezde dm kutum yandgnda o arkadasa aninda yardmci olurm cok sasirtti beni sadece rollerime.gelirdi muhabbetmde yoktu
Durumu pek ıyı degıldı 1 2 ay önce o arkadasın gurbette çalışıyordu maasını alamıyordu 50 lıraya ıhtıyacı olduğu günler oldu sahıtımOzelden kendisi atmis bana ilk defa burda birisinden etkinlik disi bisey aldm para biter elbet ins hemen bitirmezde dm kutum yandgnda o arkadasa aninda yardmci olurm cok sasirtti beni sadece rollerime.gelirdi muhabbetmde yoktu
Öyle adamalara vurması çok güzelDurumu pek ıyı degıldı 1 2 ay önce o arkadasın gurbette çalışıyordu maasını alamıyordu 50 lıraya ıhtıyacı olduğu günler oldu sahıtım
Konularda genelde kimse inanmiyorduda goruyordum o isim degisti aslinda bi gece cok iyi para dagitti daha dogrusu kopardilar.cocugu kulisbetten vurmus konuya oayfox yazana ayri dmden yazana ayri atiodu yapma dddk ama dinletemedik ogun sonra pansiyn falan goruncede sasirmistm 30k dan fazla koparmislardi o gun onuDurumu pek ıyı degıldı 1 2 ay önce o arkadasın gurbette çalışıyordu maasını alamıyordu 50 lıraya ıhtıyacı olduğu günler oldu sahıtım
35 gorurmu dost 🤣ortalam gıdıyor beyler
26k tam kusuratsizz gelcekortalam gıdıyor beyler
Sevindim valla uğramasın burayaKonularda genelde kimse inanmiyorduda goruyordum o isim degisti aslinda bi gece cok iyi para dagitti daha dogrusu kopardilar.cocugu kulisbetten vurmus konuya oayfox yazana ayri dmden yazana ayri atiodu yapma dddk ama dinletemedik ogun sonra pansiyn falan goruncede sasirmistm 30k dan fazla koparmislardi o gun onu
Yani kanka kaç oyun açıldı kaç verdi şuana kadarortalam gıdıyor beyler
112 k için bı Maxwin lazım gelsinortalam gıdıyor beyler
O zaman benim kazanır 😅 varsın biz kaybedelim sen kazan da dostortalam gıdıyor beyler
38 ken yakın 3 tahmine hediye 30 k maliyet hepsi satın alma benım degıldır aracıyım
23.30da
@drogba6 sende 23.30da bitti yaz
gates of olympus 5 TL
gates of 1000 5 TL
gates of olymps 5 TL
gates of x max 5 TL
gates of valhala 5 TL
sweet bonanza 6 TL
sweet x max 6 TL
sweet 1000 6 TL
sweet dice 6 TL
sweet dice 1000 6 TL
sugar x max 6 TL
sugar 1000 6 TL
sugar rush 6 TL
fortune hit rol 8 TL
mustang gold mw 6 TL
hand of midas 2 6 TL
release the bison 6 TL
viking forge 6 TL
cyclops 6 TL
3 buzzing wild 6 TL
power of merlins 6 TL
helvis wild 6 TL
wild bison charge 6 TL
fire archer 7.5 TL
santa's wonderland 6 TL
buffalo king mw 6 TL
buffalo king 6 TL
buffalo king untumad 6 TL
crismis carol 6 TL
madame destniy mw 6 TL
gems bonanza 6 TL
5 lions mw 6 TL
5 lions mw 2 6 TL
athena 1000 6 TL
athena 6 TL
wild west gold 6 TL
wild west gold mw 6 TL
starlig 1000 6 TL
starliht x max 6 TL
starligt normal 6 TL
raging water fall 6 TL
reel banks 6 TL
king of atlantis 6 TL
tiki hut mw 6 TL
tropikal pop 6 TL
kraken 2 mw 6 TL
realese kraken 6 TL
kraken 6 TL
Gardaşım herkes kazansa keşke ama çok insan vefasız o yüzden boşveeerOzelden kendisi atmis bana ilk defa burda birisinden etkinlik disi bisey aldm para biter elbet ins hemen bitirmezde dm kutum yandgnda o arkadasa aninda yardmci olurm cok sasirtti beni sadece rollerime.gelirdi muhabbetmde yoktu