- 2,701
- 1,020
- 113
1x2 yazıyor 3 ihtimalli@CistakCistakBaby 2 ihtimalli aldıysan bahsi iade oluyor
1x2 yazıyor 3 ihtimalli@CistakCistakBaby 2 ihtimalli aldıysan bahsi iade oluyor
La ağa sen bazilarina birşey kanıtlamak için mi bu riske giriyon yav takma boş geç bilen biliyor zaten seniBeyler amaç ney herkes ankasi ben kupon 50k dediysem 50jk kimseyle münakaşaya girmem bu saatten sonra herkese hayırlı geceler ✋✋✋
İşte ne desen boş baba bunaGeldi beyinsizin biri daha sen git 100 tl ile şampiyonlar ligine oyna . Kimin ne oynadığından sana ne
Risk icib değil birilerinin egosunu tatmin ettimLa ağa sen bazilarina birşey kanıtlamak için mi bu riske giriyon yav takma boş geç bilen biliyor zaten seni
Geçmiş olsun hayirli gecelerBeyler amaç ney herkes ankasi ben kupon 50k dediysem 50jk kimseyle münakaşaya girmem bu saatten sonra herkese hayırlı geceler ✋✋✋
🤣🤣🤣🤣🤣Risk icib değil birilerinin egosunu tatmin ettim
10 dk avivator çıkarırız
@Shellac konu kilit dostum
Hadi bakalım bol sansRisk icib değil birilerinin egosunu tatmin ettim
10 dk avivator çıkarırız
Aynen öyle her linç edene cevap verip kafaya takacak oluyorsak hiç kupon yapmayalım. Üç kuruşla oynayan adam 5k üstü kuponu çok görüyor.La ağa sen bazilarina birşey kanıtlamak için mi bu riske giriyon yav takma boş geç bilen biliyor zaten seni
Aynen öyle agaAynen öyle her linç edene cevap verip kafaya takacak oluyorsak hiç kupon yapmayalım. Üç kuruşla oynayan adam 5k üstü kuponu çok görüyor.
Sağlık olsun dostRisk icib değil birilerinin egosunu tatmin ettim
10 dk avivator çıkarırız